Rakan pelawak ‘kahwin’ pengkid, Didie Alias sebak

“Bahagia Dekat Dunia Je..” – Didie

Rakan pelawak ‘kahwin’ pengkid, Didie Alias sebak

“Bahagia Dekat Dunia Je..” – Rakan Pelawak ‘Kahwin’ Dengan Pengkid, Didie Alias Tak Dapat Tahan Sebak

Sebelum ini, terdapat seorang pelawak serta pelakon yang dikenali sudah pun ‘bersuamikan’ seorang pengkid.Difahamkan, pelawak itu juga kini lebih memilih untuk berjauhan serta melarikan diri daripada rakan-rakan selebriti kerana mahu mengikuti ‘suaminya’ itu.

Susulan itu, pihak Melodi TV3 telah pun menemubual selebriti, Didie Alias untuk bertanya tentang perasaanya apabila melihat rakan yang dahulu rapat kini menjadi seperti itu.

Melalui video itu, Didie berkata pelawak terbabit sebelum ini sudah banyak kali membuat perkara itu dan sudah pun dinasihati tetapi tidak mahu mendengar.


Baca Artikel Menarik:

 Enot dedah dakwaan berkahwin dengan pengkid


Dalam pada itu, pelakon wanita tersebut turut berkata dia tidak akan mencari pelawak berkenaan dan sama sekali tidak mahu mengaibkannya dengan mengungkit hal-hal lepas.

Dia yang mengaibkan diri sendiri, orang dah dilamun cinta macam-macam dia lakukan dan tanpa sedar cara kehidupan tu salah.
Bahkan, Didie turut mengalirkan air mata kerana sedih melihat rakannya jadi seperti itu serta mendoakan agar dia kembali ke jalan yang benar.Rakan pelawak ‘kahwin’ pengkid, Didie Alias sebak


Baca Artikel Menarik:

Pelawak wanita ‘bersuamikan’ Pengkid

Layari Laman Facebook MYKMU.NET

Danny-Fateha, kenal 5 hari, nikah dua minggu akhirnya berceraiMasya Masyitah tayang paha pulak, siap peluk siapa tu?

Kisah dicintai Azwan Ali, respon Ziana Zain memang ‘deep’Silap-silap PH/BN yang menang 6-0 atau menang 5-1Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker