Netizen suruh Ruhainies ‘try’ laki Emma Maembong

Netizen suruh Ruhainies ‘try’ laki Emma Maembong

Emma Maembong tampil membuat permohonan maaf secara terbuka kepada Bella Astillah kerana menjadi penyibuk dalam rumah tangga pelakon itu.

Nama Emma Maembong dan adiknya, Chacha Maembong terdapat dalam tangkap layar perbualan WhatsApp yang berkaitan dengan rumah tangga Aliff Aziz dan Bella Astillah.Ruhainies menyatakan bahawa Emma Maembong ada menghubunginya tentang perkara tersebut.

Sementara Chacha Maembong pula menuduh Bella sebagai cuba menyelamatkan tengkuk sendiri sahaja, dan menegaskan, hanya orang bodoh sahaja percaya dengan kenyataan tersebut.

Perbualan itu kemudian didedahkan sendiri oleh Sarah Yasmine, wanita yang mengaku dia ada hubungan sulit dengan Aliff Aziz.


Baca Artikel Menarik:

Sarah Yasmine masih sayang Aliff
Emma Maembong terus memuat naik video permohonan maaf.

Dipetik dari Harian Metro, Emma Maembong berkata: “Saya minta maaf. Tidak sepatutnya saya ambil tahu atau masuk campur urusan rumah tangga orang lain.”

“Betul saya ada berbual dengan Ruhainies mengenai cerita yang saya dengar fasal Bella.“Antara Ruhainies dan Bella, saya lebih rapat dengan Ruhainies kerana kami sering berkongsi masalah bersama. Jadi, apabila ada orang bercerita fasal Bella, saya pun terus ‘voice note’ Ruhainies dan bertanyakan khabar angin itu.”

Emma Maembong menjelaskan dia menghubungi Ruhainies sebab pelakon itu rapat dengannya, dan kisah Ruhainies dan Aliff Aziz benar benar menjadi isu panas di kalangan artis dan krew produksi.


Baca Artikel Menarik:

Aliff menangis Sarah minta putus hubungan
Emma Maembong menafikan dia memfitnah Bella atau menyebelahi mana mana pihak. Sambil menegaskan adalah tidak manis untuknya bertanya pada Bella Astillah tentang perkara itu ketika keadaan masih tegang.

Emma Maembong akui dia khilaf kerana menjadi penyibuk dalam hal tersebut. Dia menambah: “Saya akui ia adalah silap saya kerana sibuk bertanya. Bagaimanapun ‘voice note’ saya itu tiba-tiba sudah sampai di tangan Bella.

“Kebetulan, ketika itu saya dapat bercakap dengan Bella dan menjelaskan perkara sebenar. Saya pun ada cakap nak jumpa Bella, tapi tiada ada kesempatan.”

Emma Maembong meminta maaf di atas semua salah faham yang berlaku.“Perkara ini tidak akan terjadi jika saya terus bertanya sendiri kepada Bella, itulah cara yang lebih baik sebenarnya.”


Baca Artikel Menarik:

Aliff Aziz mati kutu nak bayar ansuran kereta


Di ruangan komen netizen bengang dengan Emma Maembong. Ada yang mencadangkan agar Ruhainies ‘try’ laki Emma Maembong pula. Kerana suami Emma adalah seorang juruterbang.Mereka juga kecewa dengan Emma Maembong yang seolah olah masih memihak kepada kawannya yang terang terang menyondol suami orang.

Selain itu ada juga menyatakan bahawa: “Diberikan pilihan, nak katok ular ke nak katok Fatimah? Saya pilih katok Fatimah. Bahaya orang macam ini. Vc

Netizen suruh Ruhainies ‘try’ laki Emma Maembong

Baca Artikel Menarik:

Layari Laman Facebook MYKMU.NET

Penangan Leona nyanyi pelat, lagu Ketipak Ketipung Raya makin tular

Melampau, siasat individu hina mangsa nahas helikopter bertembung

Vlogger China digelar bodoh oleh kakitangan syarikat penerbangan tempatan

‘Kenapa Allah Tak Kahwinkan Kau’ (Video)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker