Ira Kazar Beraya Di Rumah Mentua?

Ira Kazar Beraya Di Rumah Mentua?

Bulan Syawal mengingatkan kita untuk saling bermaaf-maafan, meleraikan segala kekusutan dalam hubungan antara ahli keluarga.

Amalan saling bermaaf-maafan dapat mengeratkan hubungan silaturahim antara keluarga dan sanak saudara serta meningkatkan rasa kedamaian antara pihak-pihak yang pernah berseteru dan bercakaran antara satu sama lain.Dalam konteks keluarga, mungkin ada percakapan atau kejadian yang telah merenggangkan hubungan ahli keluarga.

Kemungkinan konflik antara suami isteri, ibu bapa dengan anak, adik beradik dan saudara mara, seharusnya dileraikan serta saling memaafkan antara satu sama lain.

Berbahas soal itu, sejak kebelakangan ini masih melarat hingga sekarang, isu rumah tangga pasangan Syamsul Yusof dan Puteri Sarah yang masih lagi menduduki carta teratas cerita hiburan.


Baca Artikel Menarik:

Allah Benci Isteri Sebegini – Syamsul Yusof
Masih bersambung-sambung kisah balas-membalas suami isteri itu tentang konflik rumah tangga mereka dalam media sosial. Tak terkecuali kaum keluarga turut ikut serta menghangatkan suasana.

Baik Syamsul atau Puteri Sarah, nama isteri kedua pengarah itu, Ira Kazar diyakini menjadi bualan terhangat awal tahun ini.

Sebelum ini, Puteri Sarah mendakwa bahawa suaminya itu telah berkahwin dengan Ira Kaza namun tiada majlis diadakan ibarat perkahwinan ‘cowboy’.Bahkan, ibu kandung kepada pengarah Syamsul Yusof, Datin Patimah Ismail juga mengakui bahawa dia juga tidak merestui dan reda dengan perkahwinan kedua anaknya itu.

“Saya tak reda dan tak terima (perkahwinan kedua Syamsul)”

Menurut sumber berita, dia mengetahui semua masalah dan konflik dalaman rumah tangga yang ditimbulkan anaknya sebelum semuanya tular di media sosial.


Baca Artikel Menarik:

ND Lala sibuk beraya di rumah Kazar, isteri pula menangis di rumah“Tapi saya cakap tak reda dan tak izinkan. Dia beritahu saya selepas dia berkahwin,”

Terdahulu, Patimah menerusi Instagram meluahkan perasaan memohon Allah memberikan yang terbaik terhadap dua cucunya yang juga anak Syamsul.

“Semoga Allah gantikan ‘Ayah’ yang lebih baik untuk cucu-cucu saya,” tulisnya.Perkongsian ini menerima reaksi simpati dari pengikut agar doanya ini dimakbulkan.

Namun terkini, tular sekali lagi dakwaan yang mengatakan bahawa sempena Hari Raya Aidilfitri Tahun ini, Ira Kazar dikatakan telah hadir beraya di rumah mentuanya.

Skandal Seks EXCO Melaka, Tuan Punya Badan Mesti Beri Penjelasan
Baca Artikel Menarik:

Ira Kazar kena sindir di majlis hari raya, “you jangan buat hal la” (Video)Dakwaan itu telah menjadi tular di laman TikTok sehingga meraih 15.7k tanda suka.

Bagaimanapun, menjengah ke ruangan komen, rata-rata warganet ada yang meluahkan merasa simpati dengan nasib Ira kerana dianggap tidak diterima oleh keluarga mentuannya itu.

Meskipun, dakwaan itu menjadi tular, tiada sebarang kesahihan dapat dibuktikan setakat ini menerusi akaun rasmi Ira Kazar, Syamsul Yusof mahupun Datin Patimah.

Sekadar info Syamsul membuat kejutan mengumumkan dia sudah bernikah dua dengan Ira Kazar di Thailand pada 6 Januari lalu.

Mahkamah perlu ‘blacklist’ scammer, Aaron Aziz maksudkan siapa?


Baca Artikel Menarik:

Layari Laman Facebook MYKMU.NET

Kalau Shuib buat perangai, Watie sedia hadapi dugaan

Mira dedah cerita cinta dengan View Chin

Ameera Khan jadi pengantin tahun depan

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker