Enot dedah dakwaan berkahwin dengan pengkid

Enot dedah dakwaan berkahwin dengan pengkid

Pelakon dan pelawak, Enot tampil meluahkan rasa kesal dan berang mengenai dirinya yang dihentam oleh netizen gara-gara pendedahan rakan seni, Didie Alias mengenai kehidupannya kini yang mendakwa dia ‘berkahwin’ dengan seorang pengkid.

Kata Enot atau nama sebenarnya Aliza Bt Abdullah, dia selama ini berdiam diri kerana tidak mahu membuka aib mana -mana pihak.Dalam satu hantaran yang lain, Enot mempersoalkan dakwaan orang ramai yang menuduhnya sudah bernikah dengan pengkid tersebut

Tok kadi mana pula yang boleh nikahkan aku tu? aku masih tahu hukum agama. Jangan nak hukum aku macam aku orang kafir pula tak tahu apa-apa!

Malah, Enot juga tidak akan memaafkan sesiapa sahaja yang mempermainkan nama arwah ibunya.


Baca Artikel Menarik:

Kenapa saya diceraikan – AdibahDosa aku dengan Allah aku boleh minta ampun tapi dosa korang dengan aku? Sendiri mau ingat.

Terdahulu, Didie Alias mendakwa Enot telah memilih ‘jalan’ hidup yang salah apabila mula berhubungan kasih dengan seorang pengkid dan mendakwa dia telah menasihatkan pelakon itu berkali-kali namun gagal.

Enot dedah dakwaan berkahwin dengan pengkid
Baca Artikel Menarik:

PU Syed ‘tibai’ Dolla

Layari Laman Facebook MYKMU.NET

Danny-Fateha, kenal 5 hari, nikah dua minggu akhirnya berceraiMasya Masyitah tayang paha pulak, siap peluk siapa tu?

Kisah dicintai Azwan Ali, respon Ziana Zain memang ‘deep’Silap-silap PH/BN yang menang 6-0 atau menang 5-1Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker