Pelawak wanita ‘bersuamikan’ Pengkid

Pelawak wanita ‘bersuamikan’ Pengkid

Khabarnya seorang pelawak dan pelakon yang dahulunya pernah meminta sumbangan daripada kawan-kawan artis sudah ‘bersuamikan’ seorang pengkid.

Memetik Utusan, pelawak itu yang bergelar ibu tunggal itu sering saja mengelak daripada rakan-rakan selebriti dan kini sudah pun tidak tinggal di Kuala Lumpur kerana mengikut ‘suaminya’ itu.Tahulah dah menjanda, tapi tak akanlah kerana kecewa dengan perkahwinan lalu maka pilih jalan songsang begitu?

Jika dahulu pelawak ini merungut kerana tiada ‘job’ dan kurang pendapatan, nampaknya sahabat baik kepada seorang pelakon dan ‘tauke’ acara-acara jualan mega negara ini telah pun pindah ke negeri lain dan sukar untuk dihubungi.

Paling sedih, apa pula contoh yang sedang dipertontonkan kepada anak-anak di depan mata? Inilah yang paling menyedihkan.
Tak segan silu menayang ‘suami’ pengkid di media sosial, pasangan pelawak itu juga memanggil dirinya sebagai ‘wife’ selain sayang di TikTok.

Kita harap artis wanita ini segeralah mengetuk pintu taubat. Nak berkawan tak salah, tetapi kalau dah melibatkan perasaan dan lagak pula bagai suami isteri, apa nak jadi?Pelawak wanita ‘bersuamikan’ Pengkid

Baca Artikel Menarik:

Layari Laman Facebook MYKMU.NET

‘Barang’ nampak terjojol, Putera Muhammad minta maafSophia AlBarakbah berang, nama dipetik goda suami orang lagi

Bapa jumpa semula anak diculik selepas cari selama 22 tahunYasmin Hani posing pakai swimming suit, netizen tegur patut bersyukur pada AllahRelated Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also
Close
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker