Emma Maembong, Shahz Jaszle kena kecam sakan menari berpelukan (Video)

Emma Maembong, Shahz Jaszle kena kecam sakan menari berpelukan (Video)

Terdahulu, pelakon utama drama She Was Pretty iaitu Dania Danielle dan Aiman Hakim dikecam oleh netizen berikutan beberapa babak mereka di dalam drama tersebut kelihatan begitu mesra walaupun masing-masing sudah mendirikan rumahtangga.

Belum habis mengenai isu drama tersebut, muncul pula isu yang sama menerusi babak di dalam drama Mati Pucuk yang dilakonkan oleh pelakon sensasi, Emma Maembong dan Shahz Jaszle.

Menerusi video yang dimuat naik oleh Shahz di laman TikTok, Emma dilihat memakai set baju pengantin sambil menari berpelukan bersama Shahz bagi menjayakan babak bagi drama tersebut.



Namun, apa yang menjadi persoalan pada netizen adalah kemesraan dalam lakonan mereka yang menjadi tanda tanya oleh kerana mereka berdua sudahpun bergelar suami dan isteri orang.

Meninjau di ruangan komen, rata-rata orang ramai dilihat berasa kurang senang dengan beberapa babak di dalam sesetengah drama Melayu yang disifatkan sebagai keterlaluan dan seakan-akan tidak mementingkan sensitiviti agama.

Sebenarnya laki and bini diorang ni sayang ke tak diorang eh? – netizen.

“Kalau laki aku buat macam ni and aku buat macam tu. Baik tak payah kahwin. Buat begini dengan kawan je, selamat aku tak jadi pelakon,” tulis seorang pengguna TikTok.



“Kenapa cerita Risik Pada Hati elok je tak ada sentuh-sentuh, baik laki orang, baik bini orang. Ini lain macammm,” tulis lagi seorang penonton. Bn

Emma Maembong, Shahz Jaszle kena kecam sakan menari berpelukan (Video)


Baca Artikel Menarik:

Layari Laman Facebook MYKMU.NET




Pengarah urusan dihukum penjara 230 tahun tipu pakej umrah, ziarah

Gadis cantik tidak kisah bergelar petani cendawan

‘Dia bukan anak atau anak ikan tetapi suami saya yang sah’

Related Articles

Back to top button
%d bloggers like this:

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker