Zul rapat dan mesra dengan saya – Ruhainies

Zul rapat dan mesra dengan saya – Ruhainies

Nama aktor kacak Zul Ariffin dan pelakon Ruhainies menjadi perhatian netizen selepas tular dua video memaparkan aksi mesra mereka di dua buah acara berbeza.

Adegan antara Zul dan Ruhainies yang dikongsi dalam platform TikTok mengundang pelbagai reaksi sehingga ada yang menyifatkan mereka sebagai pasangan kekasih.

Malah, netizen juga seolah-olah memberi restu jika pasangan pelakon drama Wifi Sebelah Rumah itu disatukan sebagai suami isteri.

Menjawab tentang perkara tersebut, Ruhainies ketika dihubungi Kosmo! semalam memberitahu, hubungannya dengan pelakon bertubuh sasa itu sekadar seorang rakan karib dalam industri.

“Saya dengan dia (Zul) tidak ada apa-apa hubungan. Memang kami berdua rapat. Sangat rapat. Jadi bila perkara-perkara sebegini tersebar, biasalah netizen akan ‘bersua­ra’. Ada yang suka dan ada yang tidak suka.

“Video yang pertama dirakam ketika kami sama-sama menghadiri majlis Anugerah Drama Sangat pada Sabtu lepas. Sementara video yang kedua pula dirakam ketika Zul melawat saya di set penggambaran dua hari lalu,” ujarnya.


AKSI mesra Ruhainies dan Zul Ariffin yang dimuat naik pembantu peribadi pelakon wanita di TikTok baru-baru ini.

Tambah pelakon drama Cukup Derita Itu lagi, netizen mungkin tidak mengenali hubungan rapat antara mereka sehingga berasa kurang senang melihat kemesraan yang ditonjolkan kepada umum.

“Tapi Zul sangat mengenali saya dan begitu juga sebalik­nya. Dia tahu perangai saya dan saya juga tahu perangai dia. Zul sebenarnya bukanlah seperti apa yang orang ramai fikirkan,” ujarnya.

Bercakap tentang video mesra tersebut, Ruhainies atau nama lengkapnya Nur Ruhainies Farehah Zainul Ilyas, 29, menjelaskan bahawa kedua-dua video tersebut dirakam oleh pembantu peribadinya sendiri sebelum dimuat naik dalam TikTok.

“Saya tidak marah pun pada dia. Sebab sudah biasa. Memang begitu cara kami bermesra sebagai kawan,” katanya. K Online

Zul rapat dan mesra dengan saya – Ruhainies


Baca Artikel Menarik :

Layari Laman Facebook MYKMU</a


Aktor Taiwan beri RM302,000 kepada pembantu rumah

Ibu saksi anak dirogol bekas suami di depan mata

Related Articles

Back to top button
%d bloggers like this:

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker