Che Ta mengamuk, servis kedai makan macam Syaiton (Video)

Che Ta mengamuk, servis kedai makan macam Syaiton (Video)

Rozita Abu bakar atau lebih dikenali sebagai Rozita Che Wan atau Che Ta, merupakan seorang pelakon, pengacara dan penerbit di Malaysia. Che Ta cukup terkenal dalam drama bersiri Komedi ‘Kiah Perkasam’ yang pernah menjadi fenomena suatu ketika dahulu.

Che Ta kini sering aktif di media sosial miliknya terutamanya mengenai perniagaan serta mengenai gelagat lucu anak daranya iaitu Aaisyah Dhia Rana. Aaisyah sering mendapat perhatian ramai kerana bukan sahaja dia merupakan anak kepada selebriti malah kerana rupa parasnya yang menawan serta perangainya yang masuk air.

Dia Bagi Makan Nasi Dengan Pisau?

Baru-baru ini, tular satu video yang dimuat naik di laman media sosial tiktok milik Che Ta yang meraih perhatian ramai. Video berkenaan kini meraih jumlah tontonan sebanyak 351 ribu, tanda suka sebanyak 9 ribu dan hampir 2 ratus komen.

Di dalam video berkenaan, memaparkan Che Ta memberitahu bahawa dia memesan nasi kerabu namun diberinya pisau untuk digunakan. Namun apabila meminta sudu diberikan 4 sudu untuknya pula.

Rata-rata netizen juga komen perkara yang sama mengenai kedai makan tersebut. Mereka mengatakan selepas sahaja tamat PKP, layanan kedai makan tersebut menjadi semakin teruk.

“Dia ingat Che Ta ni Wolverine? nak kena pakai sampai 4 pisau”

“Dia macam geram, tapi lawak cara Che Ta”

“Kebiasaannya bila nampak artis pi makan tempat kita mesti nak serve baik2, ni berani ko cincai2”-kata mereka

Apa-apa pun, semoga kedai makan tersebut dapat mengubah cara layanan mereka kepada pelanggan. Semoga kita semua peroleh keberkatan hidup di dunia dan di akhirat. Mr

Che Ta mengamuk, servis kedai makan macam Syaiton (Video)

Baca Artikel Menarik:

Layari Laman Facebook MYKMU.NET

Siti Nordiana guna bomoh dalam GV?

Mahathir jawab berdepan kenapa tak suka Khairy

Suhaimi Saad ditidurkan di ICU

Bogel di surau , pasangan dipenjara

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
%d bloggers like this:

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker