Kekasih Johnny Depp masih isteri orang?

ANDAIAN peminat berkenaan keintiman Johnny Depp dengan peguamnya hampir tepat apabila bintang sensasi itu kini dikatakan menjalinkan cinta bersama bekas peguamnya, Joelle Rich.

Biarpun si dia bukan Camille Vasquez, 38, iaitu peguam yang mewakilinya dalam kes terbaru saman fitnah membabitkan bekas isterinya, Amber Heard, ramai teruja mendengar perkhabaran berkenaan.

Hakikatnya ketika kes sedang berlangsung pada awal tahun ini, hati Depp sudah ditambat Rich, 37, yang juga ibu kepada dua cahaya mata.

Mengikut laporan E! News, Rich adalah peguam yang berpangkalan di London dan mewakili Depp dalam tuntutan kes fitnah terhadap The Sun di mahkamah di United Kingdom pada 2018.Diaa menjadi sebahagian pasukan undang-undang Depp yang memfailkan saman terhadap tabloid Britain itu atas tuduhan melabelnya sebagai kaki pukul isteri.

Menguatkan dakwaan mereka intim adalah apabila peguam di bawah firma The Schillings Law Company itu dilihat hadir memberi sokongan ketika perbicaraan terbaru Depp di Mahkamah Circuit di Fairfax Country di Virginia, Amerika Syarikat (AS), awal tahun ini.

Sedangkan, dirinya tidak terbabit mahu pun mempunyai kaitan dengan kes yang menyaksikan pasukan Vasquez sebagai peguam Depp.

Pada 3 Mei lalu Rich kelihatan berada di luar mahkamah di Virginia berpelukan dengan Vasquez disusuli kemunculan dua minggu kemudian, namun kali ini dia duduk di dalam kamar mahkamah sama.Begitupun, tiada pihak menyedari keakrabannya dengan bintang Pirates of the Caribbean itu atau tahu sejak bila mereka menjalinkan cinta.

Sumber terdekat turut mendedahkan pada awal perhubungan pasangan tersebut berjumpa secara sembunyi di hotel bagi mengelakkan cinta mereka terbongkar.

Cuma status wanita tersebut masih menjadi bualan kerana difahamkan dia sedang dalam proses perceraian dengan pengarah sebuah syarikat kewangan, Jonathan Rich yang dikahwini pada Julai 2011.

Terdahulu, Rich yang berpengalaman lebih sedekad dalam perundangan dilaporkan mengendalikan kes membabitkan Meghan Markle dan Putera Harry melawan the Mail sekali gus menang dalam kes tersebutJika anda mengalami kemurungan dan tekanan hubungi:
MHPSS di 03-29359935 atau 014-3223392

Talian Kasih 15999 / WhatsApp Talian Kasih di 019-2615999 (Bagi pelbagai bantuan aduan keganasan rumahtangga dan pelbagai lagi masalah seperti penderaan);

KSK-Care JAKIM di WhatsApp 0111-9598214
Befrienders Kuala Lumpur di talian 03-76272929

CPRC Kebangsaan KKM
Telefon : 03 8881 0200 / 03 8881 0600 / 03 8881 0700
Whatsapp : +60178429454
Email : [email protected]

Kongsikan kepada keluarga dan rakan anda


Baca Artikel Menarik:

Layari Laman Facebook MYKMU.NET


Dolla Dikritik Seksi, Penyanyi Korea Lebih Sopan Pakai Jaket Labuh (Video)

Pasangan disambar petir ketika beromen di dalam khemah

Menteri Bersatu sendiri tidak mahu bawa cadangan Muhyiddin dalam Kabinet

Related Articles

Back to top button
%d bloggers like this:

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker