Anak Tangkap Bapa Serumah Dengan Skandal (Video)

Sebaran :

Anak Tangkap Bapa Serumah Dengan Skandal (Video)

“Bapak Buat Apa Dekat Sini?” – Dulu Sakit Terlantar Isteri Jaga, Anak Tangkap Bapa Serumah Dengan Skandal

Air susu dibalas tuba. Itulah luahan seorang anak perempuan yang terlalu kecewa, sedih dan marah dengan perbuatan bapa kandungnya sendiri.

Menerusi video yang tular di TikTok, Reni Wijaya telah berkongsi rakaman ketika dia menerjah sebuah rumah dan telah dihalau oleh satu pasangan.Rupa-rupanya, menurut Reni itulah rumah tempat ayahnya bermadu asmara bersama skandal perempuannya itu. Pada mulanya, mereka disangka akan panik selepas ‘kantoi’ berhubungan sebaliknya Reni dimarahi, ditolak dengan kasar serta didesak untuk pergi dari situ.

Perkongsian itu mendapat lebih 25juta tontonan di TikTok dan Reni yang bersedih dengan apa yang berlaku turut menceritakan detik ketika ayahnya itu sakit pada tahun lalu.

Katanya, ketika perlu berulang-alik ke pusat perubatan kerana masalah Tuberculosis dan ketika terlantar tidak mampu menguruskan diri sendiri, skandal tersebut hilang entah ke mana. Anak-anak dan isteri yang ada di sisi bersusah payah menjaganya siang dan malam. Namun, selepas sembuh ayahnya itu kembali membuat ‘perangai’ dan tergamak mengguris hati ibunya.

Ramai netizen yang menonton rakaman tersebut turut sama berasa marah terhadap bapa Reni selain geram terhadap wanita simpanannya yang mengasari dan mengusir Reni.Selain itu, kami kongsikan artikel trending yang lain pada pautan di bawah.
Bn

Anak Tangkap Bapa Serumah Dengan Skandal (Video)


Baca Artikel Menarik :

Layari Laman Facebook MYKMU</a
Rupa-rupanya Kamal Adli

Resepi Crab Rangoon Viral Gila

Gerai nasi dagang tak menang tangan lepas viral, 2 jam ‘sold out’


Sebaran :

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *