Cantiknya Marissa Dania, ini jawabnya (Video)

Cantiknya Marissa Dania, ini jawabnya (Video)

Pempengaruh media sosial sensasi dan anak kepada pelakon Abby Abadi dan Norman Hakim iaitu Marissa Dania telah mendedahkan bahawa dia rupanya seorang yang introvert atau pemalu dan selesa bersendirian.

Melalui sebuah video yang dimuat naik di laman TikTok, kelihatan Marissa ini sedang bersiap-siap dipercayai untuk sesi pengambaran untuk sebuah jenama. Ketika ditemu bual dalam video berkenaan, anak kepada pelakon ini mendedahkan beberapa info tentangnya yang berjaya menarik perhatian netizen.Marissa seorang yang introvert. Saya minat bisnes, Mungkin akan buat bisnes.

Namun demikian, oleh kerana kontroversi tentang pempengaruh ini yang masih hangat menjadi bualan, telah menyebabkan ruangan komen video tersebut dipenuhi dengan komen-komen negatif yang mengecam dirinya.

Untung jadi cantik ni, buat salah pun orang pejam mata je. Betul lah orang cakap, introvert ni memang bahaya.

Terdahulu, Marrisa sempat tular di media sosial apabila diketahui bahawa dirinya sudah pun berkahwin dengan suami orang di Songkhla, Thailand pada Disember lalu tanpa pengetahuan keluarga.Cantiknya Marissa Dania, ini jawabnya (Video)

Baca Artikel Menarik:

Layari Laman Facebook MYKMU.NET

Che Ta naikkan elaun mekap Aaisyah RM250 semingguBeras Madani ini apa, Ameer Mydin bidas Syed Abu Hussin

Ali Puteh dah cukup duit bayar saman HidayahKedai coli ‘perangkap’ orang alimRelated Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker