Jeslina Hashim bakal kahwin kerabat diraja

Jadi biras Sarimah Ibrahim.

Jeslina Hashim bakal kahwin kerabat diraja

Penyanyi yang terkenal dengan lagu hits Ku Intai Cinta Dalam Rahsia, Jeslina Hashim memaklumkan bahawa dia terpaksa memadam komen-komen negatif dan berbaur kebodohan yang ditinggalkan netizen di media sosialnya kerana tidak mahu menarik perhatian orang bodoh.

Dia yang sebelum ini pernah dikritik dan dikecam kerana berpakaian seksi mengakui sering mendapat komen negatif sehinggakan terpaksa memadam setiap komen yang ditinggalkan mereka.Sementara itu, muncul pula dakwaan yang mengatakan Jeslina kini sedang menunggu hari bahagia bersama kekasih hati, Tunku Eddy Nasruan Adil yang juga kerabat diraja Negeri Sembilan.

Sekadar info, Tunku Eddy merupakan adinda kepada Tunku Nadzimuddin Tunku Mudzaffa iaitu suami kepada pelakon dan pengacara YM Che Puan Sarimah.

Sebelum ini, Jeslina kerap memuat naik aktiviti dan persiapan menjelang hari bahagianya itu di Instagram buat tatapan peminat.Tunku Eddy dan Jeslina pernah memuat naik satu foto memaparkan penyanyi itu menerima cincin pertunangan di jari sebagai tanda hubungan mereka mula serius dan bakal melangkah ke satu langkah lagi iaitu perkahwinan.

Jeslina Hashim bakal kahwin kerabat diraja

Baca Artikel Menarik:

Layari Laman Facebook MYKMU.NETSenarai penuh kabinet baru 2023

Artis seksi akhiri zaman janda, bakal nikah kerabat RajaZara sindir genosid di Palestin?

Mayat bogel ditemui dengan banyak kesan lebamRelated Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker