Baik Urus 10 Syarikat Daripada Beristeri Dua’ – Datuk Red (Video)

Baik Urus 10 Syarikat Daripada Beristeri Dua’ – Datuk Red (Video)

Jika dahulu, Datuk Red pernah mendedahkan cita-citanya semasa zaman sekolah iaitu mahu berkahwin dua sudah tercapai, kini dia tidak menggalakkan golongan suami untuk berkahwin lebih daripada satu.

Menerusi temu bual di stesen radio Zayan, Datuk Red memberitahu seorang isteri sudah mencukupi berdasarkan pengalamannya memiliki dua isteri.Tambahnya, sekiranya ada kelemahan dan kekurangan, maka langkah terbaik yang perlu diambil adalah dengan memperbaiki kerana menguruskan hal rumah tangga dengan dua isteri bukanlah satu perkara yang mudah.

“Seronok sangat dia ni kahwin dua maklumlah ada dua isteri. Orang pun pandang ‘wah hebat brother ni, apalah ilmu dia pakai’.

“Tapi sebenarnya kalau boleh mengikut pengalaman saya, ini nasihat saya tak payah lah (kahwin dua). Ada yang satu tu, itulah dia. Apa kurangnya dia (isteri), ubahlah sendiri. Apa yang rosak, kita perbaiki saja lah.” ujarnya.

Untuk rekod, Datuk Red dikatakan sudah bernikah sebanyak tiga kali. Menurut sumber, isteri pertama diceraikan selepas tidak lama dia mendirikan rumah tangga kedua bersama Datin Red atau nama sebenar Datin Seri Sharifah Norshafila Hashim.Datuk Red kemudian berkahwin kali ketiga dengan penyanyi Adira Suhaimi di Songkhla, Thailand pada 3 Disember 2015. Vc

Baik Urus 10 Syarikat Daripada Beristeri Dua’ – Datuk Red (Video)

Baca Artikel Menarik:

Layari Laman Facebook MYKMU.NETFatia Latiff kena bahan lagi lepas ‘upload’ gambar ini

‘Alamak Raya Lagi’ versi tauke babi panggang raih 1.6 juta tontonan (Video)Penebar roti canai dicari dengan gaji RM5,000 sebulan

Ruhainies tipu kata nak berundur – Kekasih Aliff AzizRelated Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker