Nak maki sampai bila – Ali Puteh

Nak maki sampai bila – Ali Puteh

Melalui sesi temubual bersama pihak Melodi TV3, pelawak serta usahawan, Ali Puteh meluahkan rasa kecewa apabila netizen tidak henti-henti melontarkan kata-kata yang tidak sepatutnya kepada dia.

Kata Ali, dia tidak boleh berdiam soal itu dan memang berani untuk lantang bersuara bagi pertahankan diri.Nama pelawak Ali Puteh sentiasa dikecam oleh netizen walaupun sudah lama tidak muncul dikaca Tv, mencari rezeki yang halal pun ramai still usik beliau.. tak baik tau,tak nak beli tak pe.. jgn kecam dan komen sampai tutup periuk nasi beliau.. doakan yang terbaik jew untuk beliau..

Tambahnnya lagi, dia sendiri tidak tahu apa yang perlu dilakukan kerana setiap perbuatannya pasti salah di mata orang ramai.

Dalam pada itu, apabila dipersoal soal hutang saman sebanyak RM60,000 yang perlu dibayar kepada balu Allahyarham Abam Bocey, Hidayah, pelawak itu menyatakan dia akan perjelaskan berkenaan hal itu di masa akan datang.

Sekadar info, Ali sebelum ini berasa berang apabila seorang individu yang menonton live TikToknya memasak sambal pertikai soal rezeki yang dimiliki.Nak maki sampai bila – Ali Puteh

Baca Artikel Menarik:

Layari Laman Facebook MYKMU.NET

FD3: ‘Wahab’ jadi usikan Mas IdayuGV10: Liza Hanim dapat ‘5M’ daripada Hetty Koes Endang

FD3: Syarif dan Syaiful juara minggu ke enamGV10: Noryn Aziz tersingkirRelated Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also
Close
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker