MK K-Clique nikahi Siti Hajaar

MK sah menikahi wanita pilihannya, Siti Hajaar dalam sebuah majlis sederhana di Ampang, Selangor.

Dengan sekali lafaz, penyanyi rap popular, MK K-Clique akhirnya sah bergelar suami kepada wanita pilihan Siti Hajaar Syeikh Nordin dalam sebuah majlis di Masjid Jami’il Huda, Ampang, sekitar pukul 9.35 pagi tadi.

Pasangan merpati dua sejoli itu dinikahkan oleh Penolong Pendaftar Nikah Kariah Masjid Jami’il Huda, Ampang, Haji Mahdi Mat Zain diwalikan bapa pengantin perempuan, Syeikh Nordin Syeikh Ahmad.

Majlis yang berlangsung sederhana itu menyaksikan MK atau nama sebenarnya Muhammad Hairi Amin Hamdan menyerahkan mas kahwin sebanyak RM302.

Siti Hajaar, 26, menerima seutas gelang tangan emas namun pasangan sama cantik sama padan itu memilih untuk merahsiakan jumlah wang hantaran mereka.Pada majlis sama, MK yang kelihatan kacak mengenakan persalinan serba putih turut menyerahkan enam dulang hantaran berbalas jumlah sama kepada pengantin perempuan.

Majlis akad nikah dihadiri 100 orang tetamu yang terdiri daripada ahli keluarga dan kenalan rapat kedua pengantin.

Termeterainya ikatan cinta MK dan Siti Hajaar hari ini menoktahkan spekulasi peminat selama ini yang selama ini tertanya-tanya tentangnya sejak penyanyi juga pelakon berusia 27 tahun itu muat naik foto berukuran pasport lengkap memakai songkok dalam InstagramKongsikan kepada keluarga dan rakan anda

Baca Artikel Menarik:

Layari Laman Facebook MYKMU.NET

Syamsul bayar edah RM15 ribu, nafkah anak RM6 ribu sebulan, insuran RM3.5 ribu dan percutian RM5 ribu setahunSophia Albarakbah bikin hal lagi?

Penunggang Ducati elak motosikal lawan arus maut jatuh dari Lebuhraya SUKE [VIDEO]Kes saman Puteri Sarah terhadap Ira selesaiRelated Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker