Staf cium bos kira ‘marketing’ ke – Ah Moi naik angin

Staf cium bos kira ‘marketing’ ke – Ah Moi naik angin

Isteri kepada TikToker terkenal, View Chin iaitu Shermine Hau Ah Moi meluahkan rasa berang apabila terdapat sesetengah pihak yang mendakwa kemelut rumah tangga yang dialaminya hanya sekadar marketing semata-mata.

Menerusi hantaran di laman Facebook, Ah Moi mendedahkan ada juga netizen yang memintanya untuk menyertakan bukti dakwaan suaminya mempunyai hubungan terlarang bersama pekerja, Amirah Aqilah.Bukan itu sahaja, pempengaruh media sosial itu turut disuruh untuk move on dan tidak lagi menggangu kehidupan View Chin dan Mira memandangkan dia sudahpun bercerai dengan suaminya tahun lalu.

Bergegar-gegar Watie naik kuda (Video)

Semua bukti itu akan ditunjuk dekat court nanti, so lawyer cakap jangan post lagi di social media.Siapa yang kacau saya dan anak-anak dulu?! Biadap betul. Saya akan take legal action kepada dia dua orang.
Tambahnya lagi, dia akan mengambil tindakan undang-undang sebagai cara menyelesaikan masalah yang dihadapi.

Afieq Shazwan teringin tapi….

Saya diam bukan maksud saya lemah tau! Staff saya kiss boss dia ini kira marketing ke? Saya tak akan buat marketing dengan cara ni ok!
Dalam pada itu, Ah Moi memaklumkan bahawa dia kini sedang dalam proses untuk mengasingkan syarikatnya dengan View Chin termasuk pekerja-pekerja mereka.Walau bagaimanapun, ibu kepada tiga cahaya mata itu berkata dia masih membenarkan anak-anak untuk berjumpa dengan bekas suami.

Dia tetap ayah kepada anak-anak saya, anak-anak saya rindu ayah dia. Apa masalah dewasa bagi kita sendiri settle.
Malah, Ah Moi berkata dia akan terus bangkit dan meneruskan kehidupan demi anak-anak dan akan memberi fokus kepada kerjayanya.

Hattan vs Nursyazwani: Niat betul cara salahEverything sudah pass kepada lawyer saya settle. Sekarang bagi saya settle hidup saya dulu.

Staf cium bos kira ‘marketing’ ke – Ah Moi naik angin

Baca Artikel Menarik:

Layari Laman Facebook MYKMU.NETCurang, Farid sindir Diana ke?

Adira ditegur pakai baju cantik tapi dada….Jimin BTS Photobomb Video Zahirah Macwilson [VIDEO]

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker