Wanita Bongkar Cerita Kes Penceramah Bebas Rogol Remaja 14 Tahun (Video)Wanita Bongkar Cerita Kes Penceramah Bebas Rogol Remaja 14 Tahun (Video)

Semalam, kecoh dengan satu berita penceramah bebas yang dikenali ramai ditahan oleh pihak polis kerana disyaki telah merogol seorang remaja perempuan berumur 14 tahun.

Sehubungan dengan itu, terdapat seorang individu di TikTok telah mendedahkan kronologi tentang hubungan remaja perempuan terbabit dengan penceramah bebas ini.

Pendedahan yang mengejutkan, wanita yang memuat naik video itu mendakwa penceramah serta remaja perempuan tersebut sering melakukan hubungan intim dan turut difahamkan ia atas dasar suka sama suka.

Satu hari keluarga mengetahui hal yang terjadi dan sedar apa yang dilakukan oleh mereka sangat jijik serta terpesong dari ajaran agama, keluarga mengambil tindakan untuk lapor kepada pihak berkuasa.
Sempat menyindir ‘ustaz’ terbabit, wanita yang mendedahkan perkara ini berkata penceramah itu hanya pandai memberi ceramah sedangkan diri sendiri manusia bertopengkan syaitan. Bn

Wanita Bongkar Cerita Kes Penceramah Bebas Rogol Remaja 14 Tahun (Video)


Baca Artikel Menarik:

Layari Laman Facebook MYKMU.NET


Tukang Rumah Solat Tengah Panas, Pasangan Bukan Islam Terus Belikan Kanopi

Resepi Durian Yang Wajib Cuba

Parcel Apa Yang Bergetar Tu? (Video)Leave a Reply

Your email address will not be published.