Puteri Kesayangan Shah Rukh Khan Tayang ‘Aset’, Membuatkan Ramai Yang Terpesona [VIDEO]

Puteri Kesayangan Shah Rukh Khan Tayang ‘Aset’, Membuatkan Ramai Yang Terpesona [VIDEO]

Satu-satunya puteri kesayangan Shah Rukh Khan dan Gauri Khan, Suhana Khan baru-baru ini telah mencuri perhatian ramai orang. Ini kerana posting terbarunya di Instagram yang telah memuat naik foto dengan menunjukkan punggungnya yang begitu mulus.

Dalam posting tersebut Suhana dilihat berposing dengan rambut yang diikat ekor kuda dan anting anting yang tebal dengan kapsyen yang berbunyi “peaches & the big apple :))”.

Rantai emas yang menghiasi lehernya yang cantik dengan gaun merah hati beserta dengan cahaya matahari menyerlahkan lagi potretnya itu.  Di hadapannya terdapat beberapa rumah yang dikelilingi oleh pohon-pohon hijau yang rimbun.VIDEO DIBAWAH:-

Gambar Suhana yang menunjukkan punggungnya ini telah mendapat banyak komen pujian. Rakan artis dan netizen juga terpesona dengan kecantikannya.

Omggg Queen,” kata seorang netizen. “Hanya ingin mengatakan bahawa anda sangat cantik,” kata yang lain.

Antara komen netizen yang lain lagi seperti “Hebat!”, “anda sangat panas” dan “love youuuuuu”. 

Suhana sendiri tidak mendedahkan di mana foto tersebut diambil. Tetapi menurut Hindustan Times, anak selebriti Bollywood yang sangat terkenal itu berada di Portugal dan telah berkongsi gambar di sebelah tasik pada minggu lalu. Sebelum itu, Suhana berada di Belgrade bersama ibunya.via Ig

Di Belgrade, Suhana dan ibunya, Gauri Khan berposing dihadapan Gereja St. Sava. Gauri memakai kemeja putih, seluar pendek hijau dan jaket hijau dengan kasut berwarna putih. Suhana pula mengenakan pakaian bahagian atas yang berwarna merah jambu yang dipadankan dengan skirt.

via Ig

Suhana Khan adalah satu-satunya anak perempuan Shah Rukh Khan bersama isterinya Gauri Khan. Dia mempunyai 2 lagi adik beradik lelaki  iaitu Aryan Khan dan Abram Khan.

via Ig

Suhana kini yang masih belajar filem di Tisch School Of Art di New York University. Manakala Aryan juga baru lulus dari University of Southern California, dimana dia juga mengikuti kursus yang sama dalam pengajian filem.

via Ig

Suhana Khan sebelum ini pernah juga menyatakan minat untuk menjadi pelakon seperti ayahnya. Dia telah berlakon dalam beberapa drama sekolah dan juga filem pendek yang dibuat dengan rakan-rakan dari sekolah lamanya-MURAICantik kan puteri kesayangan Shah Rukh Khan dan Gauri Khan? Apa pendapat anda?

Sumber: Instagram Suhana KhanPuteri Kesayangan Shah Rukh Khan Tayang ‘Aset’, Membuatkan Ramai Yang Terpesona [VIDEO]


Jika anda mengalami kemurungan dan tekanan hubungi:

MHPSS di 03-29359935 atau 014-3223392

Talian Kasih 15999 / WhatsApp Talian Kasih di 019-2615999 (Bagi pelbagai bantuan aduan keganasan rumahtangga dan pelbagai lagi masalah seperti penderaan);

KSK-Care JAKIM di WhatsApp 0111-9598214Befrienders Kuala Lumpur di talian 03-76272929

CPRC Kebangsaan KKM
Telefon : 03 8881 0200 / 03 8881 0600 / 03 8881 0700
Whatsapp : +60178429454
Email : [email protected]


Baca Artikel Menarik :

Layari Laman Facebook MYKMU
Paralimpik Tokyo: Bonnie raih emas pertama negara

Lolanopita Ibu Remaja OKU Arwah Muhammad Firdaus Meninggal Dunia

Related Articles

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker