Sophia Albarakbah dah kahwin senyap-senyap?

Sophia mendedahkan tidak sempat berasa sunyi selepas putus cinta dengan bekas kekasih Ogos tahun lalu.

Sophia Albarakbah dah kahwin senyap-senyap?

Pelakon Sophia Albarakbah mendedahkan tidak mempunyai masa untuk berasa sunyi selepas putus cinta dengan bekas kekasih yang dikenali sebagai Mr. Doktor Ogos tahun lalu.

Kata Sophia atau nama sebenarnya, komitmen terhadap kerjaya seni umpama dirinya sudah berkahwin dengan pekerjaan sebagai seorang pelakon.“Saya tak sunyi sebab ada famili, kucing dan kawan-kawan. Tiada masa pun nak terfikir tentang berasa sunyi.

“I’m married to my job (saya berkahwin dengan karier saya). Dan, saya sangat bahagia sekarang dengan keadaan ini.

“Kalau orang tanya sama ada saya masih solo, nampaknya begitulah. Hanya kerja dan ‘chill’ sahaja buat masa sekarang,” katanya kepada Kosmo! Online, baru-baru ini.

Bella Astillah minta ceraiSophia, 31, yang melakonkan watak sebagai Sharifah Bahiyah dalam drama rantaian terbaharu berjudul Lelaki Itu terbitan TV3 menambah, dia terlampau workaholic (kuat bekerja) hinggakan sampai tiada waktu berehat.

“Tahun lepas misalnya saya bekerja the whole year (sepanjang tahun). Rehat bulan Ogos sahaja.

“Shooting dan terus shooting sampailah beberapa minggu lepas (drama Lelaki Itu). Selepas ini saya akan get ready untuk drama From Saga with Love musim kedua yang akan menjalani penggambaran di Jepun bulan Mei nanti.“Bulan Ramadan ini saya berehat seketika. Berehat daripada sebarang penggambaran tapi kerja-kerja lain masih berjalan seperti biasa,” katanya lagi.

Terdahulu, Sophia berpisah dengan bekas kekasih sekitar Ogos lalu selepas dia dilihat tidak lagi ditemani lelaki itu pada mana-mana acara seperti kelaziman. K Online

Sophia Albarakbah dah kahwin senyap-senyap?

Baca Artikel Menarik:Layari Laman Facebook MYKMU.NET

Kalau suami orang menggatal, aku maki terus – Puteri Balqis

Tangkap basah sebab ‘marketing’ drama?Bukan tangkap basah – Ruhainies

Netizen serang IG RisteenaRelated Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker