Tony Eusoff nafi video lucah itu miliknya

Tony Eusoff nafi video lucah itu miliknya

Pelakon Tony Eusoff tampil menafikan bahawa dia adalah individu yang tular dalam rakaman video lucah yang menjadi viral di media sosial baru-baru ini.

Ditemui media, ramai yang sudah tertipu dengan video berkenaan dan menjelaskan rakaman itu adalah palsu.

Video itu palsu, saya akan abaikan perkara itu kerana langsung tidak memberi manfaat kepada saya. Orang yang sebarkan memang tidak bertanggungjawab, kalau nak cari orang bersalah adalah orang yang sebarkan video itu.

Ada rakan-rakan saya hantar video itu dan mereka menyokong saya dengan mengatakan video itu adalah palsu. Siapa yang percaya mereka memang tertipu, saya menafikan itu ialah saya. Malah, bekas kekasih saya pun tahu video itu palsu.

Ujarnya lagi, dia tidak akan mengambil tindakan undang-undang terhadap individu yang memfitnah dirinya dan memaklumkan bahawa perkara itu sama sekali tidak menjejaskan nama baik dan kerjaya seninya.

Buat masa ini, perkara itu tidak menjejaskan nama baik saya pun. Kerana apabila saya bekerja, saya akan kerja dengan sepenuh hati.

Sebelum ini, kecoh di aplikasi media sosial X apabila tersebarnya sepotong video memaparkan seorang lelaki sedang beronani di atas katil.

Tony Eusoff nafi video lucah itu miliknya

Baca Artikel Menarik:

Layari Laman Facebook MYKMU.NET

PAS ‘melompat’ dengan sokongan MP Bukit Gantang kepada PM

Tok Ram punya pasal, Alyah yang kena

Bersatu berpecah, menunggu karam – Mohd. Sharkar

Saya bukan muka T20 – Shuib

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker