Syamsul, Puteri Sarah usik-mengusik

PETALING JAYA: Walaupun kes rumah tangga pelakon, Syamsul Yusof dan Puteri Sarah Liyana belum menemukan jalan noktah, pasangan selebriti ini dilihat semakin mesra apabila saling mengusik antara satu sama lain.

Kedua-dua pasangan itu enggan memberikan sebarang maklum balas kepada pihak media selepas prosiding laporan Jawatankuasa Pendamai (JKP) di Mahkamah Rendah Syariah Wilayah Persekutuan, di sini hari ini.

Syamsul berkata, semua kenyataan mengenai prosiding hari ini hanya akan diberikan oleh pihak peguam sahaja.“Saya tak nak komen apa-apa. Semuanya pihak peguam akan keluarkan kenyataan. Itu Puteri Sarah, kejar dia,” seloroh Syamsul.

Puteri Sarah pula tersenyum selepas diusik dan disakat suaminya ketika menunggu lif di mahkamah selepas prosiding selesai.

“Kejar dia, kejar dia (Syamsul)(dengan nada gembira),” katanya kepada pihak wartawan yang berusaha mendapatkan respons pasangan itu

Puteri Sarah turut memaklumkan dia tidak dapat memberikan sebarang komen kerana perlu bergegas ke lapangan terbang bagi menuju ke Jakarta.Terdahulu, sebelum prosiding bermula kira-kira pukul 3 petang, Syamsul dan Puteri Sarah dilihat semakin akrab dan selesa berbual antara satu sama lain semasa menunggu ketibaan Hakim Syarie Akmaluddin Illyas.

Dalam pada itu, Peguam syarie yang mewakili Syamsul Yusof, Azmi Mohd. Rais berkata, isu lafaz cerai dua kali seperti didakwa Puteri Sarah perlu diselesaikan terlebih dahulu sebelum keputusan JKP dapat dikemukakan kepada pihak mahkamah.

Disebabkan itu, katanya, keputusan JKP terpaksa digantung dahulu disebabkan beberapa perkara yang menghalang prosedur mahkamah diteruskan.

Kongsikan kepada keluarga dan rakan andaBaca Artikel Menarik:

Layari Laman Facebook MYKMU.NET

Berebut bilik tidur punya hal, warga emas tetak mati pasanganGadis dibunuh dan dibakar, keluarga dedah perilaku mangsa

Hannah Delisha posing mendadaRonaldo kini raikan jaringan dengan sujud syukur [VIDEO]

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker