Fattah Amin Terima Anugerah Dekan

Fattah Amin Terima Anugerah Dekan

Pelakon, Fattah Amin berkongsi khabar gembira apabila dia telah menjadi penerima Anugerah Dekan dari Universiti Utara Malaysia dalam sebuah majlis yang diadakan di sebuah hotel baru-baru ini.

Fattah Amin menerusi hantaran di Instagram dilihat memuatnaik foto sijil dekan yang diterima bagi Ijazah Sarjana Muda Pengurusan Industri Kreatif.

“Majlis Penyampaian Anugerah Dekan @bcim.uumkl @scimpauum.”-kapsyen Fattah di InstagramRuangan komen di hantaran Fattah dibanjiri dengan ucapan tahniah peminat yang meluahkan rasa bangga dengan pencapaian Fattah, malah ada yang menyifatkan Fattah bukan sahaja seorang bapa dan suami yang baik, malah seorang pelajar yang minat dalam pelajaran.

“Wah tahniah Fattah..Complete semua dada Fatima ni. Pandai, kacak, seorang bapa & suami yang soleh dan penyanyang pada bidadarinya. Along yang baik pada keluarga.”

“Tapi Abam Fattah memang educated pun kan. No wonder lah dapat Dean’s List.”

“Masya Allah. Congratulations for you bamtah! Handsome bukan sebarang handsome, handsome dengan kebijaksanaan.”Bapa dan suami yang baik, pelajar yang pintar. Memang cukup ‘pakej’! Tahniah Fattah Amin menjadi penerima Anugerah Dekan. Mr

Fattah Amin Terima Anugerah Dekan


Baca Artikel Menarik:

Layari Laman Facebook MYKMU.NET
The Sara Sisters Dikritik Seksi Melampau

Ameera Khan Memang Fake?

Rishi Sunak ‘pemuja’ Israel

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
%d bloggers like this:

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker