The Sara Sisters Dikritik Seksi Melampau

The Sara Sisters Dikritik Seksi Melampau

Penampilan kumpulan wanita baru, The Sara Sisters menjadi bualan ramai apabila mereka berani tampil dengan cara pemakaian yang agak terdedah serta seksi.

Biarpun berpakaian sedemikian, kumpulan baru yang terdiri daripada empat orang adik beradik itu berpendapat bahawa ‘seksi’ merupakan sesuatu perkara yang subjektif.

Dalam pada itu, mereka juga mengakui sudah berpenampilan seperti itu sejak dahulu lagi dan ia bukan kerana ‘kejutan budaya’ setelah memasuki dunia hiburan.Kami sejak dulu memang macam ni. Bukan ‘culture shock’. As long kami jadi diri sendiri.

Apabila ditanya oleh pihak Media Hiburan reaksi mereka ketika dikecam netizen, The Sara Sisters lebih senang mengambil hal itu dari sudut positif agar dapat perbaiki diri jadi lebih baik.

Tambahannya lagi, mereka sedar ramai yang menghentam dengan berkata mereka berempat hanya menjual muka berbanding bakat. Tetapi kumpulan ini mengambil kritikan tersebut sebagai semangat untuk membuktikan kepada orang ramai bahawa The Sara Sisters berbakat. Bn

The Sara Sisters Dikritik Seksi Melampau
Baca Artikel Menarik:

Layari Laman Facebook MYKMU.NET


Nelayan dakwa dihina dengan perkataan ‘Melayu bodoh, otak udang’

Kembar Najib dan Mahathir

Tayang gambar penyanyi K-Pop depan Kaabah (Video)

Related Articles

Back to top button
%d bloggers like this:

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker