Nadia Brian dijodohkan dengan Iqram sebab perangai pelik oleh netizen

Sebaran :

Nadia Brian dijodohkan dengan Iqram sebab perangai pelik oleh netizen

Pelakon wanita, Nadia Brian sekali lagi mengundang kecaman dan kritikan di media sosial kerana didakwa terlihat pelik.

Pelakon ini dikecam hebat kerana telah melakukan “video challenge” di aplikasi Tik Tok yang dilihat agak pelik hingga mengundang kecaman netizen.

Perkongsian video yang berdurasi 8 saat itu, telah memperlihatkan Nadia Brian melakukan “challenge” dalam filem Korea yang tular di Netflix iaitu “Squid Game”.

Ada yang mendakwa sikap berkelakuan pelik yang dilakukan oleh Nadia Brian ini dikesan semenjak dia berpisah dengan bekas suaminya iaitu Muizz Nasruddin, selain itu ada juga yang memberikan spekulasi bahawa besar kemungkinan dia kesunyian.

“Dia ni macam keseorangan sejak cerai dengan bekas suami dia, suka buat benda pelik-pelik

“Padah lepas bercerai, terus jadi tak betul

“Dulu nampak okay, pemalu tapi kenapa sekarang jadi macam ni,” komen netizen.

Ekoran daripada perkara ini, rata-rata netizen telah memberikan cadangan untuk menjodohkannya dengan pelakon Iqram Dinzly.

Netizen mendakwa bahawa mereka berdua mempunyai persamaan serta sesuai untuk menjadi pasangan kerana berstatuskan bujang.

“Dah macam Iqram Dinzly aku tengok di ani

“Dia ni patut bagi kahwin dengan Iqram Dinzly je,” komen netizen lagi.

Nadia Brian dijodohkan dengan Iqram sebab perangai pelik oleh netizen


Baca Artikel Menarik :

Layari Laman Facebook MYKMU


Tindakan Achey Bocey bantu warga asing dipuji (Video)


Sebaran :

Leave a Reply