Pembantu rumah dakwa lari sebab dipukul anak Zarina Zainuddin

Pembantu rumah dakwa lari sebab dipukul anak Zarina Zainuddin

Baru-baru ini, pelakon Zarina Zainuddin mendedahkan pembantu rumahnya telah melarikan diri dan turut membawa barangan peribadi aktres itu bersamanya.

Terbaru, wanita tersebut tampil memberi penjelasan dan mendakwa dia melarikan diri dari rumah majikannya itu kerana tidak tahan dipukul.Lari sebab selalu dipukul

Kata Rahayu, dia sering dipukul oleh anak Zarina yang menghidap autisme iaitu Azil malah turut mendakwa mempunyai bukti badannya terdapat kesan lebam.

Saya lari kerana sudah dipukul oleh anaknya. Saya mempunyai bukti dipukul menerusi gambar-gambar yang diambil.

Rahayu memuat naik penjelasan tersebut di TikTok namun difahamkan telah memadam hantaran itu beberapa jam kemudian.Tak curi barang, itu fitnah

Selain menjelaskan sebab dia melarikan diri, Rahayu juga turut menafikan tuduhan bahawa dia mencuri barang-barang milik bekas majikannya itu sebelum keluar dari rumah.

Sehelai habuk pun saya tidak bawa lari keluar daripada rumah Zarina dan jika benar saya mencuri, kenapa tidak laporkan pada pihak polis.

Kenapa selepas enam bulan saya keluar dari rumah itu barulah dia mahu mengungkit tentang hal ini?Dalam pada itu, Rahaya berkata dia tampil memberi penjelasan itu kerana telah difitnah oleh Zarina menyebabkan nama baiknya tercalar.

Terdahulu, aktres berusia 53 tahun itu menerusi Instagram telah mendedahkan bahawa wanita berasal dari Indonesia tersebut telah menghilangkan diri dan turut mencuri barangannya.

Pembantu rumah dakwa lari sebab dipukul anak Zarina Zainuddin

Baca Artikel Menarik:Layari Laman Facebook MYKMU.NET

Bekas isteri Safee Sali dedah cerita sebenar

Mia Khalifa gaduh dengan Makcik IsraelSaya dah pindah ke Mongolia – Abby Abadi

Farhash rakan perniagaan Sultan Muhammad VRelated Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker