Kecoh pengantin lelaki tendang pengantin perempuan

Kecoh pengantin lelaki tendang pengantin perempuan

Sebuah majlis perkahwinan di wilayah Jiujiang, China menjadi huru-hara apabila pengantin lelaki menendang pengantin perempuan sehingga jatuh ke lantai selepas mengetahui wanita itu hamil.

Laman berita Thaiger melaporkan, pengantin lelaki dikatakan terkejut dengan berita kehamilan tersebut kerana mereka berkenalan hanya sebulan sebelum berkahwin.

Pengantin lelaki pada awalnya menerima mesej daripada bekas teman lelaki pengantin perempuan semasa majlis berlangsung. Mesej itu mendedahkan bahawa pengantin perempuan sebenarnya hamil.

Pengantin lelaki kemudiannya berhadapan dengan pengantin perempuan di hadapan tetamu. Dia ingin menuntut penjelasan tentang bapa kandung bayi itu kerana mereka baru sahaja berkenalan.

Selepas mengaku tidak bersalah, pengantin perempuan cuba menceritakan perkara sebenar namun tidak diberi peluang. Dia berusaha meyakinkan bahawa bayi itu bukan anak bekas teman lelakinya.

Ketegangan semakin memuncak apabila pengantin lelaki menendang pasangannya sehingga jatuh ke lantai. Dia kemudian membatalkan perkahwinan kerana enggan membesarkan anak lelaki lain.

Situasi semakin tegang akibat pembatalan perkahwinan itu. Keluarga pengantin lelaki menuntut bayaran balik mas kahwin daripada pengantin perempuan kerana tidak dapat menerima wanita itu. K Online

Kecoh pengantin lelaki tendang pengantin perempuan

Baca Artikel Menarik:

Layari Laman Facebook MYKMU.NET

Kriteria pemilihan tentera Al-Qassam

PU Syed tegur usahawan sensasi isu solat lepas subuh

Perebutan kuasa bakal berlaku di dalam Bersatu

Sikap ‘Humble’ Siti Nurhaliza, didedahkan Asyraf Khalid

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker