Kakak wanita disondol anak pasangan pelakon beri respon

Kakak wanita disondol anak pasangan pelakon beri respon

Kecoh hari ini mengenai pendedahan seorang wanita yang mendakwa perkahwinan selama 3 tahun bersama suami hancur musnah dek kerana kehadiran orang ketiga. Yang lebih mengejutkan adalah apabila orang ketiga berkenaan adalah anak kepada selebriti terkenal Abby Abadi dan Norman Hakim iaitu Marissa Dania yang baru sahaja berusia 18 tahun.

Berikutan pendedahan itu, kakak kepada mangsa gangguan rumah tangga yang dikenali sebagai Nadiah Bt Mazlan tampil mendedahkan tentang kerosakan dan kesengsaraan adiknya akibat perbuatan Marissa.

Dalam hantaran Instagram Story itu, Nadiah berkata adiknya telah terganggu emosi sehingga menampakkan seperti dia mengalami masalah mental dan turut dibawa berjumpa dengan psikiatris.

Perampas cerai beraiInstagram
Malah si suami turut bersumpah dengan nama Tuhan dan meletakkan cerai taklik kepada adiknya selain ‘play victim’.

Abby Abadi respon isu anaknya sondol suami orang

Nadiah juga berkata Marissa langsung tidak menjaga air muka ibu bapanya kerana telah membuatkan kedua-dua mereka datang ke rumah untuk menyelesaikan masalah yang berlaku.

Dia juga turut meluahkan rasa simpati terhadap kedua ibu bapa Marissa di atas apa yang terjadi kerana gadis berkenaan pernah bersumpah untuk tidak melakukannya lagi namun mungkir janji.

Selain itu, Nadiah juga memuat naik rakaman perbualan Marissa sebagai bukti tentang apa yang terjadi di Instagram Story.

Terdahulu, seorang individu bernama Misya di aplikasi X telah mendedahkan perkahwinannya selama 3 tahun hancur musnah gara-gara kehadiran orang ketiga yang juga anak kepada pasangan selebriti terkenal.

Kakak wanita disondol anak pasangan pelakon beri respon

Baca Artikel Menarik:

Layari Laman Facebook MYKMU.NET

Marissa pernah bersumpah tak akan menyondol lagi – Misya

Abby Abadi jumpa keluarga mangsa penyondol

Marissa ‘kejar’ sehingga Aslam tak daya melawan , dakwa bekas isteri

Abby Abadi diserang di Instagram, apa salah ibunya

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
%d bloggers like this:

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker