Marissa ‘kejar’ sehingga Aslam tak daya melawan , dakwa bekas isteri

Marissa ‘kejar’ sehingga Aslam tak daya melawan , dakwa bekas isteri

Nama anak kepada pasangan selebriti popular, Norman Hakim dan Abby Abadi iaitu Marissa Dania Hakim tiba-tiba menjadi sebutan ramai selepas didakwa menjadi orang ketiga sehinggakan bercerai.

Terbaru di ciapan, wanita yang dikenali sebagai Misya mendedahkan video ketika ahli keluarga bertemu dengan bekas suami.

Dalam rakaman itu, bekas suami iaitu Ahmad Aslam mendakwa dia sudah nekad untuk berubah menjadi suami dan ayah yang lebih baik. Bagaimanapun, dakwa Aslam, dia tidak berjaya melawan kelemahan diri ketika Marissa ‘mengejar’ untuk kembali ke pangkuan dirinya.

Aslam tak boleh. Sekarang nak main nama Allah, orang dah tak percaya. Aslam nak minta maaf pun tak ada guna dah.

Tetapi Aslam boleh cakap , selepas apa yang terjadi, Aslam dah nekad nak berubah. Boleh tanya Chacha (Misya). Satu bulan lebih macam itu.

Dia datang balik, kejar-kejar Aslam. Aslam tak boleh. Aslam pernah cakap, satu kelemahan Aslam. Aslam tak boleh lawan kelemahan Aslam.

Terdahulu, kecoh di media sosial apabila ibu kepada dua cahaya mata itu tampil membongkar dakwaan kisah kecurangan bekas suaminya dengan Marissa Dania Hakim, 18 tahun.

Menerusi ciapan di X, wanita terbabit mendakwa Marissa menjadi penyebab utama dia diceraikan suaminya selepas tiga tahun melayari bahtera rumah tangga.

Susulan itu, Abby Abadi tampil bersuara di Instagram Story dengan mempertahankan anaknya selain mahu membiarkan orang ramai meninggalkan komen terlebih dulu.
Sumber: X (Twitter)

Marissa ‘kejar’ sehingga Aslam tak daya melawan , dakwa bekas isteri

Baca Artikel Menarik:

Layari Laman Facebook MYKMU.NET

Takkan Mimi bercium dengan Merqeen – Anna Jobling

Puteri Sarah dedah tentang hubungan dengan Andi Arsyil

Sama-sama masuk penjara, komen Noh Salleh raih perhatian

Syamsul komen isu Puteri Sarah nak saman bekas kakak ipar Ira Kazar

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker