Minah Rempit bangga tunjuk siapa dapat saman paling banyak (Video)

Minah Rempit bangga tunjuk siapa dapat saman paling banyak (Video)

Isu sosial membabitkan geng motor atau digelar rempit oleh masyarakat kita ini sememangnya tiada kesudahan dan masih ramai yang tetap meneruskan kegiatan tidak berfaedah itu.

Satu video tular di TikTok mempamerkan geng motor wanita yang disaman gara-gara menunggang motor membahayakan pengguna jalan raya yang lain.Menerusi video berkenaan mereka masing-masing menayangkan surat kompaun sambil bergelak ketawa seolah-olah bersaing siapa yang terima paling banyak saman.

Difahamkan, video itu dirakam di luar Ibu Pejabat Daerah Jasin, Melaka dan selepas diperiksa di media sosial ternyata ada di antara mereka yang sudah berkahwin dan mempunyai anak.

Rupanya video mereka ketika merempit di lebuh raya pernah tular sebelum ini mempamerkan salah seorang daripada mereka melakukan aksi ‘superman’.

Selain memandu secara melulu ada juga di antara mereka dipercayai dikompaun atas kesalahan ubai suai motosikal tidak ikut spesifikasi ditetapkan oleh JPJ.Minah Rempit bangga tunjuk siapa dapat saman paling banyak (Video)

Baca Artikel Menarik:

Layari Laman Facebook MYKMU.NET

Dituduh jual agama dengan pakai tudung ‘on off’, Baby Shima saman PU Syed dan Ketua Pemuda PAS PahangTerkejut tengok Ameera Khan di gimnasium (Video)

Harinya akan tiba bila dia pergi, Amy doakan untuk anaknya AlexanderAngkuh dan berlagak samseng, pekerja pasar raya ditahan PolisRelated Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker