Kecoh Pengacara Suka Berpantun Langgan Pelacur Dan Mak Nyah

Netizen Boleh Teka Siapa Dia -“2 3 Kucing Berlari, Mari Kita Cari…”

Kecoh Pengacara Suka Berpantun Langgan Pelacur Dan Mak Nyah

Kecoh Pengacara Suka Berpantun Langgan Pelacur Dan Mak Nyah
Kecoh Pengacara Suka Berpantun Langgan Pelacur Dan Mak Nyah

Pada akhir zaman ini, budaya fitnah dilihat berleluasa dalam masyarakat sehingga kadangkala sukar untuk mengenal pasti antara pihak yang benar dengan yang salah.

Baru-baru ini media tempatan menuai perhatian apabila timbul isu pengacara nafsu songsang, melanggan pelacur lelaki dan Mak Nyah secara serentak.

Bahkan, pengacara selebriti lelaki berkenaan dikhabarkan semakin ‘menjadi-jadi’ dan masih tidak insaf apabila dikatakan liar dan pernah melanggan pelacur lelaki untuk memuaskan nafsu songsangnya.Kecoh Pengacara Suka Berpantun Langgan Pelacur Dan Mak Nyah

 

Difahamkan, selebriti itu sebenarnya sudah lama menyembunyikan sisi homoseksualnya dan seolah-olah tidak dapat ‘disimpan’ lagi.


Baca Artikel Menarik:

Watie Hanifiah Soal Shuib – Awak tak malu kan terbawa saya masuk televisyen?”
Menurut sumber yang juga daripada pelacur lelaki yang dilanggan selebriti itu, keinginan seksual si polan itu sememangnya luar biasa.

Dia yang sering berkongsi tips rumah tangga dan motivasi hidup juga dikatakan sering mengganggu beberapa lelaki lain selain mempunyai gaya hidup yang jijik, tak seperti kita sangkakan.

Memetik laporan daripada Utusan, difahamkan pendedahan ini dibuat oleh salah seorang pelacur lelaki yang pernah dilanggan pengacara tersebut.“Rupanya, keinginan seksual selebriti lelaki ini memang luar biasa. Menjadi kebiasaannya, untuk melanggan seorang pelacur lelaki serta seorang mak nyah pada masa sama?”

“Ada lagi yang diceritakan oleh sumber itu mengenai pengacara tersebut, tetapi tak sanggup pula Cik Bunga nak tulis lagi. Bimbang nanti ada yang termuntah pula.”

“Itu belum lagi Cik Bunga sentuh pasal dia mengganggu beberapa lelaki lain. Aduhai, orang begini, Cik Bunga harap satu hari nanti Tuhan tunjukkanlah siapa dirinya ini yang sebenar. Makin menjadi-jadi.”

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata warganet cuba meneka siapakah gerangan yang diwar-warkan ini sehingga ada yang sudah memberikan beberapa nama figura terkenal yang gemar berpantun.Kecoh Pengacara Suka Berpantun Langgan Pelacur Dan Mak Nyah Kecoh Pengacara Suka Berpantun Langgan Pelacur Dan Mak Nyah

 

 

Bagaimanapaun, kesahihan dakwaan ini masih belum dikenal pasti. Oleh itu orang ramai diharap tidak membuat sebarang spekulasi berlebihan yang boleh menjatuhkan fitnah. Kecoh Pengacara Suka Berpantun Langgan Pelacur Dan Mak Nyah

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker