Adira Suhaimi dengan madu tersayang

Ramai terhibur lihat konten 

Adira Suhaimi dengan madu tersayang

Adira Suhaimi dengan madu tersayang

Keakraban penyanyi Adira Suhaimi atau nama sebenarnya Siti Adira Suhaimi bersama madunya, Datin Red sentiasa menjadi inspirasi ramai terutamanya dalam golongan wanita.

Mana tidaknya, mereka telah menjadi contoh bahawa hidup bermadu tidak menjadi asbab putusnya sesebuah silaturahim demi menjaga kebahagiaan rumah tangga meskipun berkongsi kasih sayang.Bagaimanapun, baru-baru ini, menerusi sebuah hantaran yang dimuat naik oleh Adira di laman TikToknya, dia telah membuat konten bersama madunya telah mengejutkan ramai.

@adira.suhaimi

#fyp

♬ original sound – adira.suhaimi – adira.suhaimiMaduku bukan madumu

Dalam video berdurasi pendek itu, Adira sedang berjalan-jalan bersama madunya di sebuah lorong kecil sambil mengunyah gula-gula getah beserta kapsyen ‘maduku bukan madumu’ telah berjaya mencuit hati netizen.


Baca Artikel Menarik:

Anak Sulung Harris Annuar & Asha Merican, Aura Medina NamanyaSemoga sentiasa bahagia selalu!

Susulan itu, ramai yang mendoakan agar Adira dan madunya sentiasa bahagia bersama keluarga serta mendapat perlindungan Allah selalu. 

Sekadar info, Adira telah mendirikan rumah tangga dengan ahli perniagaan Datuk Seri Adnan Abu di Songkhla, Thailand pada 3 Disember 2015. Hasil perkahwinan tersebut, mereka dikurniakan tiga cahaya mata iaitu Anggrek, 5, Asan, 4, dan Anggun, 3.

Sumber: TikTok @Adira Suhaim
Baca Artikel Menarik:

Anak Che Ta, Aaisyah Dhia Rana selamat jalani pembedahan Supernumerary

Layari Laman Facebook MYKMU.NET

 

 Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker