Isteri mengamuk tampar suami leka menyanyi bersama wanita lain [VIDEO]

Wanita berkenaan menampar pipi lelaki dipercayai suaminya itu sehingga membuatkan lelaki tersebut hampir terjatuh. – Instagram @faktakamera

JAKARTA – Gara-gara asyik menyanyi bersama beberapa wanita, seorang lelaki mengalami detik memalukan apabila dia ditampar isterinya yang mengamuk di atas pentas dalam satu majlis keramaian, lapor laman berita Berita Hits semalam.

Berdasarkan sebuah video yang tular di media sosial, seorang lelaki berkemeja dirakam berdiri di atas pentas sambil memegang mikrofon.

Lelaki separuh usia itu sedang asyik menyanyi bersama beberapa wanita di atas pentas majlis tersebut.

Secara tiba-tiba, muncul seorang wanita bertudung hitam yang terus naik ke atas pentas lantas menarik baju lelaki berkenaan.Dia kemudian menampar pipi lelaki dipercayai suaminya itu sehingga membuatkan lelaki tersebut hampir terjatuh.

View this post on Instagram

A post shared by Fakta Kamera (@faktakamera)Kekecohan itu disusuli dengan peringatan daripada salah seorang penyanyi wanita agar isteri kepada lelaki berkenaan dan suaminya turun dari pentas.

“Sila hentikan (kekecohan). Mohon maaf encik dan puan, sila turun dari pentas,” kata salah seorang penyanyi.

Video tersebut menjadi tular dan menerima pelbagai komen daripada netizen.“Seminggu pak cik tidur di luar rumah atau tidak lama lagi berpisah lah tu (bercerai),” kata seorang netizen.

“Si isteri cuba menyedarkan si suami. Teruskan puan, suaminya perlu diikat. Entah jin apa yang merasukinya sampai terlupa umur,” kata seorang lagi pengguna. – Agensi

 

Jika anda mengalami kemurungan dan tekanan hubungi:
MHPSS di 03-29359935 atau 014-3223392Talian Kasih 15999 / WhatsApp Talian Kasih di 019-2615999 (Bagi pelbagai bantuan aduan keganasan rumahtangga dan pelbagai lagi masalah seperti penderaan);

KSK-Care JAKIM di WhatsApp 0111-9598214
Befrienders Kuala Lumpur di talian 03-76272929

CPRC Kebangsaan KKM
Telefon : 03 8881 0200 / 03 8881 0600 / 03 8881 0700
Whatsapp : +60178429454
Email : [email protected]

Kongsikan kepada keluarga dan rakan anda
Baca Artikel Menarik:

Layari Laman Facebook MYKMU.NET


Yasmin Aziz Dakwa Bapa Kandung Seorang Pedofilia (Video)Tak tahu arwah ada masalah jantung – Nabil

Lelaki panik tangan misteri muncul bawah pintu tandas awam

Related Articles

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker