Fauziah Nawi Pelik Amanah Kutip Sumbangan Beli Water Jet Bernilai RM1K Seunit

Sebaran :

Fauziah Nawi Pelik Amanah Kutip Sumbangan Beli Water Jet Bernilai RM1K Seunit

Tular di media sosial milik seniwati tanah air Fauziah Nawi, yang memuatnaik iklan sumbangan pembelian water jet dari Pemuda Amanah Nasional di akaun Instagram nya hari ini.

Pelakon veteran ini berkongsi pandangannya mengenai iklan tersebut, yang mana parti tersebut meletakkan harga sumbangan pembelian untuk seunit water jet bernilai RM1k. Berikutan itu, aktres ini tertanya-tanya sama ada betul atau tidak harga water jet mencecah ribuan ringgit begitu.


Foto – Instagram @fauziahnawi
“What? 1K per unit? Are you sure?



Apa? RM1000 satu unit? Betul kah? Brand apa kah yang hingga begitu harganya?

#Curious #Hairan” Luahnya

Melihat perkongsian dari seniwati terkenal ini, ramai peminatnya memberi komen dengan mengatakan bahawa harga untuk seunit water jet tidak sampai beribu sebenarnya.

“Sebab kerajaan ni mana nak pi beli sendiri di kedai semua, harap pembekal.. Pembekal memang markup harga kaw-kaw, 2-3 kali ganda.. Semua tunggu kuota/buka pekeliling barulah boleh buat tindakan.. Tu perangai kerajaan.. Pembekal memang syok lah”



“@fauziahnawi harga tak sampai 1K… Paling-paling mahal pun 2xx.xx keatas..”

“Assalamualaikum mummy @fauziahnawi yang ni harganya tak sampai 1K. Ratusan ringgit je”

“Tengok kat Shopee ada 200++ 300++”

“Terlalu ramai sangat yang ambil kesempatan. Water jet saya dan team pakai pun baru RM350 1200Kw” komen mereka



Jenama apa yang mahal sampai RM1K tu, mungkinkah water jet dari Bosch? Murai

Fauziah Nawi Pelik Amanah Kutip Sumbangan Beli Water Jet Bernilai RM1K Seunit


Baca Artikel Menarik :

Layari Laman Facebook MYKMU</a


Kalau dahulu PH tak batalkan Projek Canal City masalah banjir di Selangor sudah selesai

Puteri Balqis Jawab Persoalan Peminat Mengenai Isu ‘Muslim Gay’


Sebaran :

Leave a Reply

Your email address will not be published.