Doktor direman disyaki cabul pekerja klinik

Doktor direman disyaki cabul pekerja klinik

Seorang doktor direman tiga hari kerana disyaki mencabul pekerja klinik swasta, dalam kejadian di Merlimau, Melaka.

Ketua Polis Jasin Ahmad Jamil Radzi, berkata lelaki berusia 29 tahun itu ditahan pada 3.15 pagi tadi, di pekarangan Balai Polis Merlimau.Katanya, sebelum itu pada 2.24 pagi, pihaknya menerima laporan daripada pekerja wanita berusia 19 tahun, mendakwa dicabul doktor itu ketika berada di klinik.

“Mengetahui laporan dibuat terhadapnya, doktor itu yang difahamkan sudah bertugas sejak September tahun lalu kemudian tampil menyerah diri.

“Kejadian didakwa berlaku ketika mereka berdua sedang berbual. Terdapat seorang lagi pekerja klinik di tempat kejadian namun dia dikatakan tidak menyedari apa yang berlaku,” katanya menurut Harian Metro.

Katanya, Mahkamah Majistret Jasin membenarkan suspek direman hingga Sabtu dengan kes disiasat mengikut Seksyen 354 Kanun Keseksaan kerana melakukan kekerasan jenayah dengan niat mencabul kehormatan.Doktor direman disyaki cabul pekerja klinik

Baca Artikel Menarik:

Layari Laman Facebook MYKMU.NET

Sambut ‘Birthday’ Zayn Rayyan di kubur, netizen rasa makin pelik (Video)1 by 1: “Kalau tak mabuk itu orang mesti kena” – Anne singlet putih

Punca Hajar Aswad dicuri dan 30 ribu jemaah haji dibunuhKalau tak boleh gurau, duduk surauRelated Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker