Pelajar kecewa pensyarah gagalkannya walaupun diserahkan badan

Pelajar kecewa pensyarah gagalkannya walaupun diserahkan badan

Sudahlah maruah tergadai, peperiksaan yang dijanjikan lulus dengan cemerlang oleh pensyarah juga tidak diperolehi. Itulah yang berlaku kepada seorang pelajar perempuan yang menceritakan tentang penyesalannya.

Menerusi media sosial. pelajar universiti terbabit mendedahkan pernah mempunyai hubungan sulit dengan pensyarah terbabit.Janji nak bagi A

Ceritanya, dia dijanjikan ‘carry mark’ yang tinggi dan lulus satu subjek pada semester lepas sekiranya dia melakukan hubungan intim bersama pensyarah berkenaan.

Namun, selepas dia menggadaikan harga diri dan meniduri pensyarah terbabit markah yang diberikan kepadanya tidak seperti dijanjikan.

Dia suami orang, ada tiga anak. Dia janji nak bagi carry mark tinggi dan bagi A untuk Calculus. End up dia gagalkan aku.Janji tinggal janji, pelajar tersebut bukan sahaja ditipu malah turut tergadai maruah hanya kerana mahu jalan mudah lulus peperiksaan.

Senangnya jual maruah

Luahan tersebut mendapat pelbagai komen dan respon warganet yang menyelar pelajar tersebut kerana tergamak jual harga diri untuk keputusan cemerlang.

Dia dah jahan*mkan body kau, dalam masa sama dia jahan*mkan juga CGPA kau. Kesian kau, jadi barang lempias nafsu.Seorang lagi individu memberi respon dan berkata kertas peperiksaan yang gagal boleh sahaja diduduki semula namun maruah yang tergadai tidak dapat dikembalikan semula.

Ada pula yang berpendapat pensyarah itu sengaja tidak meluluskan peperiksaannya kerana mahu berjumpanya lagi untuk melempias nafsunya.

Dia bagi gagal supaya nanti kau repeat paper (kelas) dengan dia. Boleh dia ugut kau untuk s*ks lagi. Nampak tak permainan dia.
Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik. Mstar

Pelajar kecewa pensyarah gagalkannya walaupun diserahkan badanBaca Artikel Menarik:

Layari Laman Facebook MYKMU.NET

Video gaduh viral, 2 lelaki bertumbuk di kedai runcit ditahan polisUstaz Kazim cerita kisah Ustaz Don

Telefon bimbit disambar peragut di Pasar Seni berjaya dirakam dashcam kereta [VIDEO]‘Bila bercinta jadi ustaz, putus sibuk hip hop’

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker