Pencuri ‘berak’ dalam kereta polis

Seorang suspek pencuri membuang air besar di dalam seluar ketika menaiki kereta polis di Kotamobagu baru-baru ini. – Foto SM Banyumas

Seorang pemuda yang disyaki mencuri barangan elektronik membuang air besar di dalam seluarnya ketika menaiki sebuah kereta polis dalam kejadian di Kotamobagu, wilayah , Sulawesi, lapor portal berita Prohaba semalam.

Sebelum pemuda itu ‘melepaskan hajatnya’, dia dikehendaki polis kerana menjadi suspek utama kes kecurian barangan elektronik di lima lokasi berbeza di bandar tersebut.

Namun, selepas ditangkap dan dibawa menaiki kereta polis baru-baru ini, beberapa anggota polis memutuskan untuk keluar dari kenderaan tersebut kerana tidak tahan dengan bau busuk yang ‘semerbak’.

Ketua Polis Kotamobagu, Dasveri Abdi berkata, kejadian itu dirakam menggunakan  kamera telefon bimbit milik seorang anggota polis terbabit sebelum dimuat naik ke laman Facebook.

Suspek ditangkap pada 23 September lalu.

Rakaman memaparkan seorang daripada empat anggota polis itu bertanya kepada suspeki sama ada dia ada membuang air besar di dalam seluar dan pemuda berkenaan mengaku ‘melepaskan hajatnya’,  menyebabkan kereta polis berhenti. – AGENSI

 

Kongsikan kepada keluarga dan rakan anda

Baca Artikel Menarik:

Layari Laman Facebook MYKMU.NET

Dr Syazwani ‘superhero’ dalam pesawat Turkish Airlines, banggakan negara

Jasmin Hamid pakai Proton Wira, dah miskin ke?

Meerqeen, Ameera Khan dating di Paris? (Video)

13 sebab mahkamah tak patut gugur pertuduhan Muhyiddin

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
%d bloggers like this:

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker