Ustaz Dusuki Tegur Puteri Sarah

“Hancur ‘Masjid’ Itu Beri Kejayaan Pada Syaitan” , katanya

Ustaz Dusuki Tegur Puteri Sarah

Ustaz Ahmad Dusuki baru-baru ini ada membuat satu hantaran di Instagram yang menegur pelakon Puteri Sarah berhubung kes perceraian bersama pengarah Syamsul Yusof.

Dalam hantaran tersebut, pendakwah itu memberi nasihat kepada orang ramai agar berusaha untuk menyelamatkan rumah tangga daripada berakhir dengan perceraian jika terdapat konflik dan masalah.Ustaz Ahmad Dusuki juga memuat naik tangkap layar sebuah artikel berita yang memaparkan Puteri Sarah mengeluarkan kenyataan bahawa dia berdoa supaya diceraikan.

Berusahalah untuk kebaikan kemudian berdoalah kepada Allah, sebaiknya berusahalah menyelamatkan setiap ‘masjid’ yang dibina dari kehancuran.

Kerana kehancuran ‘masjid’ itu memberi kejayaan kepada syaitan di atas setiap perancangan mereka, kita pula berusaha menyelamatkan binaan yang indah ini.

Ustaz Derry bangkit bela Ebit Liew, kisah Mondy benar buka lakonanDia dalam pada itu turut meninggalkan pesanan kepada umat Islam agar tidak terlalu melayan gangguan syaitan dan emosi dalam membina keluarga mukmin.

Menjengah ke ruangan komen, pelbagai respon telah ditinggalkan oleh netizen berhubung isu tersebut. Rata-ratanya beranggapan Puteri Sarah sudah lama berjuang berhabisan dalam mempertahankan rumah tangganya bersama Syamsul.

Ustaz Dusuki Tegur Puteri Sarah

Baca Artikel Menarik:Syamsul bayar edah RM15 ribu, nafkah anak RM6 ribu sebulan, insuran RM3.5 ribu dan percutian RM5 ribu setahun

Layari Laman Facebook MYKMU.NET

Puteri Sarah dedah perbualan bersama ibu mentuaSophia Albarakbah bikin hal lagi?

Penunggang Ducati elak motosikal lawan arus maut jatuh dari Lebuhraya SUKE [VIDEO]Kes saman Puteri Sarah terhadap Ira selesaiRelated Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker