Janna Nick Jemput Ustaz Wadi, Netizen Segan Dengan Baju Tak Cukup Kain

Janna Nick Jemput Ustaz Wadi, Netizen Segan Dengan Baju Tak Cukup Kain

Semalam, pelakon dan penyanyi, Janna Nick telah sah bergelar isteri kepada Dini Schatzmann dengan sekali lafaz pada majlis pernikahan mereka di Masjid A’ishah Sungai Menghulu, Langkawi.

Terkini, pasangan selebriti itu telah mengadakan majlis resepsi di sebuah resort terkemuka di Langkawi .Difahamkan, majlis tersebut turut dihadiri oleh beberapa rakan artis seperti Nora Danish, Puteri Sarah Liyana, Izzue Islam, Elfira Loy, Nabila Razali, Ain Edruce dan ramai lagi.

Namun, apa yang menjadi perhatian orang ramai apabila pendakwah bebas terkenal, Ustaz Wadi Annuar turut dijemput ke majlis tersebut.

Malah, Ustaz Wadi Annuar juga ditugaskan untuk menjadi pembaca doa pada majlis resepsi yang bertemakan ala-ala barat itu.

Bagaimanapun, kehadiran pendakwah bebas itu di majlis tersebut telah mengundang rasa kurang senang orang ramai.Meninjau di ruangan komen, ramai yang mengatakan tema majlis resepsi pasangan selebriti itu tidak sesuai untuk dihadiri oleh seorang agamawan.

Bukan itu sahaja, ada segelintir pihak yang meluahkan rasa segan kerana persalinan pengantin dan beberapa tetamu lain juga tidak menutup aurat.

Berbeza pula dengan pendapat sesetengah netizen yang menganggap Ustaz Wadi Annuar hanya datang bagi memenuhi jemputan.

Janna Nick Jemput Ustaz Wadi, Netizen Segan Dengan Baju Tak Cukup KainBaca Artikel Menarik:

Layari Laman Facebook MYKMU.NET

Lebai berkopiah suka layan ‘ucapan lucah’, Dr. Maszlee bidas totok PASPemain Bola Sepak Didakwa Belasah Teman Wanita Dalam Bilik Hotel

Remaja diseksa dan dipaksa berbogelKomplot jahat doktor pakar

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker