Kami bukan ramas punggung pun – Aliff Syukri

Kami bukan ramas punggung pun – Aliff Syukri

Sebelum ini, tindakan usahawan sensasi, Datuk Aliff Syukri dan selebriti Ifa Raziah memuat naik video diri mereka sedang menari gelek bersama-sama telah mencetuskan rasa kurang senang daripada kalangan netizen.

Sedar ramai yang tidak berpuas hati dengan tindakannya, sewaktu ditemubual oleh pihak XTRA, Aliff memohon maaf sekira hal yang dilakukan itu keterlaluan.Bagaimanapun, menurutnya tarian tersebut hanyalah sekadar gurauan kerana ketika itu mereka mahu memuat naik video di platform TikTok.

Hidup ni dik perlu lawak, perlu manja hanya bergurau. Bukannya ada adegan ramas-meramas punggung pun, atau pegang-memegang betul tak?
Dalam pada itu, dia turut berkata tarian itu bergantung pada tafsiran masing-masing, sama ada mahu ambil negatif ataupun positif.

Usahawan tersebut berkata sedemikian sewaktu di majlis Kesyukuran dan Aqiqah serta Rumah Terbuka Aidilfitri yang diadakan di kediamannya, Kota Damansara, Petaling Jaya pada Sabtu, semalam.

Kami bukan ramas punggung pun – Aliff SyukriBaca Artikel Menarik:

Layari Laman Facebook MYKMU.NET

Bunuh Skandal Sebab Hamil, Teman Wanita Sifatkan Suspek Seorang Yang BaikPelajar Ini Selamba Tanya PMX Bila e-Belia Akan Masuk (Video)

Hanya dua minggu kecapi bahagia sebagai suami isteri (Video)Syatilla Melvin beri amaran kepada penyondol (Video)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker