Apa Bung buat dengan Zizie?

Zizie Izette makin cantik menawan

Zizie Izette makin cantik menawan

Apa Bung buat dengan Zizie?
Datin Seri Zizie Izette Abd Samad

Kian jelita, penampilan terbaru pelakon Datin Seri Zizie Izette Abd Samad, 44, terus mencuri perhatian ramai yang kebanyakan memuji kecantikannya.

Zizie juga nampaknya cukup selesa dengan dirinya untuk terus kekal bergaya dari semasa ke semasa dan menjaga rapi penampilan sekarang.

“Saya berada pada usia di mana kalau kamu suka saya, sukalah saya dan kalau tak, saya tak kisah kerana saya tiada sebarang masalah dengan sesiapa sejak awal. Kalau tak suka, itu masalah kamu.“Hidup ini sangat indah untuk ambil pusing apa orang lain nak fikir mengenai kita. Disebabkan itulah orang cakap, tak endah itu memuaskan,” katanya.

Isteri kepada Ahli Parlimen Kinabatangan, Datuk Seri Bung Moktar Radin terbabit kelihatan berbeza dengan kesan mekap cukup menarik pada sebuah foto terkini.


Baca Artikel Menarik:

Jasmine tukar agama di India?

Dia berkongsi penampilan terbarunya itu menerusi Instagram dengan menggayakan busana berona biru.

Menerusi tinjauan pada bahagian komen, ramai memuji kejelitaannya yang disifatkan cukup elegan.Tidak ketinggalan, ucapan Selamat Hari Raya Aidilfitri turut diterimanya.

“Suka sangat dengan warna rambut itu! Sangat elegan dan menawan. Sentiasa cantik dari dulu,” demikian antara komen pengikutnya.

Ibu kepada lima anak itu mencuri tumpuan ramai semula dengan kecantikannya sejak awal tahun ini meskipun tidak lagi mengenakan penutup rambut.

Kenapa kaitkan aku – Puteri Sarah
Baca Artikel Menarik:

Layari Laman Facebook MYKMU.NET

Kalau Shuib buat perangai, Watie sedia hadapi dugaanMira dedah cerita cinta dengan View Chin

Ameera Khan jadi pengantin tahun depanRelated Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker