Mira View Chin Tak Nak Balik Raya Sebab Malu

Mira View Chin Tak Nak Balik Raya Sebab Malu

Sebelum ini, kecoh di media sosial mengenai seorang TikToker terkenal, View Chin yang didakwa berlaku curang terhadap isterinya selepas kantoi menjalinkan hubungan bersama pekerja, Amirah Aqilah.

Perkara itu didedahkan sendiri oleh isterinya, Shermine Hau-Ah Moi yang memuat naik beberapa bukti perbualan mesra mereka di aplikasi WhatsApp.Malah, kontroversi antara View Chin dan Amirah telah tular di media sosial dan menerima kecaman hebat daripada netizen.

Susulan itu, Amirah atau lebih dikenali sebagai Mira terpaksa menyembunyikan diri dan memilih untuk berdiam diri untuk sementara waktu.

Menurut laporan Kosmo, View Chin memaklumkan ada ahli keluarga Mira yang turut jatuh sakit disebabkan kontroversi tersebut.

Bukan itu sahaja, Mira dan keluarga juga enggan pulang ke kampung halaman untuk beraya kerana masih trauma dikecam.Jadi buat masa ini, Mira terpaksa bersembuyi sebab dia masih trauma dengan apa yang berlaku termasuk keluarganya yang turut terpalit.

Dalam pada itu, View Chin menjelaskan panggilan ‘sayang’ dan ‘dear’ adalah budaya kerja di dalam syarikat tersebut dan digunakan untuk semua pekerja.

Saya memang guna perkataan sayang dan dear dekat semua pekerja, bukan Mira sahaja.

Mira View Chin Tak Nak Balik Raya Sebab MaluBaca Artikel Menarik:

Layari Laman Facebook MYKMU.NET

Kenapa Ogy tampar Tya Ariffin?Ibu maafkan kau Sol, tapi….

Amelia sertai Miss Universe MalaysiaRelated Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker