Syamsul kaki pusing cerita – Puteri Sarah

Sarah Menyesal Tak ‘Record’ Video Masa Berbincang Dengan Syamsul

Syamsul kaki pusing cerita – Puteri Sarah

Syamsul kaki pusing cerita - Puteri Sarah
Syamsul kaki pusing cerita – Puteri Sarah

Pelakon, Puteri Sarah Liyana meluahkan rasa kesal kerana tidak merekodkan video perbualannya bersama suami, Syamsul Yusof ketika berbincang untuk menyelesaikan kemelut rumah tangga mereka pada 9 April lalu.

Menerusi hantaran di Instagram Story, Sarah telah mencadangkan kepada Syamsul untuk turut merekodkan perbincangan tersebut bagi tujuan rujukan semula.

Malah, pelakon berusia 37 tahun itu juga menjelaskan tujuan rekod video adalah supaya menjadi simpanan agar tiada tersalah kata dan sebagainya.Bagaimanapun, Syamsul dilihat tidak bersetuju dengan cadangan yang diberikan oleh isterinya kerana menganggap perbincangan itu cukup hanya ditulis pada kertas.

Susulan itu, Sarah mengakui menyesal kerana dia sepatutnya sudah mengetahui tentang perangai pengarah filem Mat Kilau itu yang disifatkan sebagai ‘kaki pusing’.


Baca Artikel Menarik:

Ah Moi letak syarat, minta View Chin pecat orang ketigaMenyesal tak record video masa discussion malam tu. I should have known kaki spin pusin cerita.
Bagaimanapun, ibu kepada dua cahaya mata itu reda dengan perkara yang sudah berlaku namun berkongsi bukti perbualan mereka di aplikasi WhatsApp.

Takpelah, bulan Ramadan, Allah ada untuk jaga saya dan anak-anak.

Terdahulu, Syamsul membatalkan hasrat untuk melafazkan cerai terhadap Sarah kerana mendakwa isterinya telah menghantar syarat dan terma perceraian baharu yang bertentangan dengan apa yang dipersetujui sebelum ini.

Namun, Sarah menegaskan bahawa dia tidak pernah berjanji untuk menarik semula kes saman terhadap keluarga madunya, Ira Kazar semasa perbincangan tersebut dilakukan. BnKenapa Ogy tampar Tya Ariffin?


Baca Artikel Menarik:

Layari Laman Facebook MYKMU.NET

Puteri Sarah tunjuk bukti mesej SyamsulKalau saya dedah video tak senonoh tak nusyuz ke – Puteri Sarah

Sarah tukar perjanjian, minta amaun melampau – SyamsulRelated Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker