Suspek amang seksual kerat zakar sendiri guna sabit

JAKARTA – Selepas dituduh melakukan jenayah seks terhadap kanak-kanak, seorang lelaki di Indonesia cuba menamatkan riwayat sendiri dengan cara menggerunkan. Dia masuk ke dalam bilik mandi dan mengerat zakarnya sendiri, demikian menurut portal berita Thaiger.

Kejadian berlaku di wilayah Nusa Tenggara Timur kelmarin. Sebelum itu, Polis Bola  di Nusa Tenggara Timur  menerima aduan bahawa seorang anggota sebuah keluarga telah menjadi mangsa jenayah seksual di tangan seorang lelaki berumur 32 tahun.

Polis pada asalnya,  dijadualkan memberkas suspek di kediamannya hari ini untuk berdepan pendakwaan. Bagaimanapun, pihak berkuasa berkejar ke kediaman lelaki itu lebih awal apabila suspek memotong zakar sendiri ketika cubaan membunuh diri.

“Beberapa hari sebelumnya,  aduan difailkan terhadap dirinya berhubung dakwaan jenayah seksual kanak-kanak, jadi kes itu masih dalam proses siasatan,” kata polis.

Bagaimanapun, sebelum mereka dapat memberkas suspek, dia mengambil tindakan drastik tersebut. Seorang jiran berkata, mereka berbual bersama pada tengah hari kelmarin. Lelaki itu tiba-tiba beredar dan berkata , dia mahu mandi.

Polis dihubungi sekitar pukul 1 tengah hari apabila jiran itu menemui suspek dalam keadaan berlumuran darah. Polis berkata, darah mengalir keluar daripada bahagian kemaluannya.

Menurut laman berita Coconuts, selepas dituduh melakukan jenayah seksual kanak-kanak, lelaki itu menggunakan sabit untuk mengerat zakarnya. Apa yang berlaku selepas itu masih belum jelas.

Apabila polis tiba, mereka menemui zakar yang putus di dalam bilik air dan disimpan di dalam sebuah bekas kaca selepas organ itu dipotong. Pihak berkuasa berkata, mereka tidak pasti sama ada suspek sendiri memasukkan zakarnya atau ia dimasukkan oleh anggota keluarganya. – Agensi

Jika anda mengalami kemurungan dan tekanan hubungi:
MHPSS di 03-29359935 atau 014-3223392

Talian Kasih 15999 / WhatsApp Talian Kasih di 019-2615999 (Bagi pelbagai bantuan aduan keganasan rumahtangga dan pelbagai lagi masalah seperti penderaan);

KSK-Care JAKIM di WhatsApp 0111-9598214
Befrienders Kuala Lumpur di talian 03-76272929

CPRC Kebangsaan KKM
Telefon : 03 8881 0200 / 03 8881 0600 / 03 8881 0700
Whatsapp : +60178429454
Email : [email protected]

Kongsikan kepada keluarga dan rakan anda

Baca Artikel Menarik:

Layari Laman Facebook MYKMU.NET

Senarai pemenang AJL37, Terus Hidup dinobat sebagai juara

Jahat atau tak, tunggu saja – Anwar

Isteri naik hantu, ganyang skandal suami tepi jalan raya [VIDEO]

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
%d bloggers like this:

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker