Bintang Barcelona Pique Tetap Tuntut Hak Penjagaan Anak, Enggan Bagi Muka Kepada Shakira

Bintang Barcelona Pique Tetap Tuntut Hak Penjagaan Anak, Enggan Bagi Muka Kepada Shakira

PEMAIN pertahanan Barcelona, Gerard Pique bersedia untuk mewujudkan beberapa syarat yang sangat ketat untuk bekas kekasihnya Shakira berhubung hak penjagaan anak mereka.

Pasangan ini akan bertemu semula pada Selasa untuk mencuba dan mencapai persetujuan berhubung perkara berkenaan.

Hal ini berikutan Shakira mahu meninggalkan Barcelona bersama dua anak mereka, manakala Pique pula mahu kedua-duanya tinggal di Catalonia bersamanya.Situasi antara Pique dan Shakira semakin terserlah di mana penyanyi wanita berkenaan dalam temu bual eksklusif dengan majalah ELLE memberi gambaran dia sedang melalui ‘saat paling gelap dalam hidup’ serta mendedahkan bagaimana dia menangani perpisahan kontroversinya.

“Saya meletakkan segala-galanya yang saya ada dalam hubungan ini dan keluarga. Saya meletakkan kerjaya saya di belakang dan datang ke Sepanyol, supaya dia boleh bermain bola sepak dan memenangi kejuaraan. Ia adalah kerana cinta.

“Anak-anak juga dapat rasa kehadiran seorang ibu, dan saya mempunyai ikatan yang luar biasa dengan mereka yang tidak dapat digugat,” kata Shakira kepada majalah itu.

Menurut La Vanguardia, Pique sangat kecewa dengan temu bual tersebut kerana menganggap bahawa Shakira telah melanggar perjanjian untuk saling menghormati.Pique juga melihatnya sebagai percubaan penyanyi dari Colombia itu untuk berpura-pura menjadi mangsa dan memberi tekanan kepada rundingan.

Pertemuan Selasa ini akan berlangsung di pejabat peguam Pique, Ramon Tamborero, di mana menurut maklumat daripada sumber yang rapat dengan pemain itu, dia akan meminta hak penjagaan kedua anak-anaknya.

Dikhabarkan jika tidak mencapai persetujuan secara baik, Pique mungkin memutuskan untuk membawa kes berkenaan ke mahkamah. – MARCA.COM Bintang Barcelona Pique Tetap Tuntut Hak Penjagaan Anak, Enggan Bagi Muka Kepada Shakira

Jika anda mengalami kemurungan dan tekanan hubungi:
MHPSS di 03-29359935 atau 014-3223392

Talian Kasih 15999 / WhatsApp Talian Kasih di 019-2615999 (Bagi pelbagai bantuan aduan keganasan rumahtangga dan pelbagai lagi masalah seperti penderaan);

KSK-Care JAKIM di WhatsApp 0111-9598214
Befrienders Kuala Lumpur di talian 03-76272929CPRC Kebangsaan KKM
Telefon : 03 8881 0200 / 03 8881 0600 / 03 8881 0700
Whatsapp : +60178429454
Email : [email protected]

Kongsikan kepada keluarga dan rakan anda


Baca Artikel Menarik:

Layari Laman Facebook MYKMU.NET
Dolla Dikritik Seksi, Penyanyi Korea Lebih Sopan Pakai Jaket Labuh (Video)

Pasangan disambar petir ketika beromen di dalam khemahMenteri Bersatu sendiri tidak mahu bawa cadangan Muhyiddin dalam Kabinet

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker