Patah hidung, Mbappe disaran pakai topeng ‘Ninja Turtle’

Patah hidung, Mbappe disaran pakai topeng ‘Ninja Turtle’

PENYERANG Perancis, Kylian Mbappe, berseloroh di media sosial dengan menyatakan apakah jenis pelindung muka yang perlu digunakan selepas hidungnya patah.

Mbappe dikejarkan ke hospital di Dusseldorf, Jerman, selepas ketika Perancis membuka kempen EURO 2024 dengan kemenangan 1-0, awal pagi tadi.Pada mulanya timbul kebimbangan bahawa bintang utama Les Bleus itu memerlukan pembedahan dan berdepan terlepas baki kempen kejohanan itu, tetapi Presiden Persekutuan Bolasepak Perancis (FFF), Philippe Diallo, mendedahkan kakitangan perubatan pasukan itu memutuskan Mbappe tidak memerlukan pembedahan selepas pemeriksaan lanjutan dijalankan.

Penyerang Real Madrid itu meninggalkan hospital pada jam 1 pagi waktu tempatan dan kembali bersama pasukan untuk persediaan bertemu Belanda.

Dalam masa sama, ramai di media sosial yang menyarankan topeng Ninja Turtle paling sesuai untuk pemain yang baru dipancing Real Madrid itu. Aw

Patah hidung, Mbappe disaran pakai topeng ‘Ninja Turtle’Baca Artikel Menarik:

Layari Laman Facebook MYKMU.NET

Gadis tawar seks dihantar ke Henry GurneyMawi dakwa nampak hari kiamat

Koyak berapa sentimeter pun cerita pada orang, malulah sikitMahathir ingatkan TMJ, tanpa persekutuan, Johor hari ini negeri koloni British

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker