Biar saya tanggung kesalahan – Nora Danish


Biar saya tanggung kesalahan – Nora Danish

Disalah erti, pelakon Nora Danish kecewa apabila pendekatan tidak bercakap banyak mengenai isu rumah tangganya telah mencetuskan spekulasi liar.

Ujar Nora atau Nora Mohd Danish Hanif, 42, dia memilih untuk menanggung semua kesalahan di atas bahunya asalkan orang lain berbahagia.

“Biar luaran nampak kita yang buruk kerana dari dahulu saya bukan jenis suka mengaibkan orang sebab diri sendiri pun bukan sempurna.“Masalah keluarga biar saya sahaja yang telan. Apabila kita membuat pilihan berdiam dan bertapis, terlalu banyak spekulasi timbul sampai dituduh bermacam-macam.

“Tapi alhamdulillah saya saya sudah bersedia. Saya akan tanggung semua kesalahan asalkan semua pihak bahagia,” katanya dalam perkongsian Instagram Story.

Pelakon filem Polis Evo 3 juga bertegas dia adalah wanita yang sudah biasa berdikari tanpa mengharapkan wang suami seperti didakwa sesetengah pihak.

Menurutnya, sejak dulu dia sudah biasa bekerja dengan kudrat yang ada bagi membantu ekonomi keluarga, sekali gus bukan jenis isteri manja.“Saya bekerja tanpa henti sejak awal untuk keluarga dan anak-anak saya. Dari dahulu saya tak pandai meminta-minta walaupun dengan suami sendiri.

“Alhamdulillah. Terima kasih kepada Allah kerana memberikan kudrat dan rezeki.

“Bukan niat membanggakan diri sendiri cuma saya hendak menyangkal dakwaan sesetengah pihak yang menyangka saya dimanjakan,” ujarnya.

Terdahulu, sekitar April lalu Nora secara terbuka mengakui perkahwinannya dengan Nedim Nazri berdepan kemelut selain menyatakan tinggal berasingan.Bagaimanapun, akuinya mereka sama-sama berusaha menangani semua permasalahan secara matang dan menyelesaikan semua isu dengan baik.

Pasangan itu mendirikan rumah tangga pada 30 Mac 2017 dan dikurniakan seorang cahaya mata lelaki, Mohamed Neqayl, 6 tahun.

Sebelum itu, Nora pernah berkahwin dengan Datuk Rizal Ashram Ramli atau Jejai pada 20 Jun 2006 dan dikurniakan seorang anak lelaki, Putra Rayqal, 15, sebelum bercerai pada 2008. K Online

Biar saya tanggung kesalahan – Nora DanishBaca Artikel Menarik:

Layari Laman Facebook MYKMU.NET

Sambut ‘Birthday’ Zayn Rayyan di kubur, netizen rasa makin pelik (Video)1 by 1: “Kalau tak mabuk itu orang mesti kena” – Anne singlet putih

Punca Hajar Aswad dicuri dan 30 ribu jemaah haji dibunuhKalau tak boleh gurau, duduk surau

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker