Amelia, Aedy Putus Cinta?

“I Love Him Tapi Kini Cuma Dari Jauh..” – Amelia Henderson

Amelia, Aedy Putus Cinta?

Sebelum ini, kebahagiaan yang sering dipaparkan oleh pasangan selebriti Amelia Henderson dan Aedy Ashraf sering menjadi perhatian serta membuat peminat ‘berbunga-bunga’ melihat kemanisan mereka berdua.

Buat haluan sendiriTerbaru, melalui satu video di TikTok, Amelia mendedahkan dirinya dan Aedy kini sudah pun membuat haluan masing-masing.

Kata Amelia, hubungan itu berakhir dengan baik dan mereka juga saling hormat antara satu sama lain untuk tidak perbesarkan perkara itu.

Kami ok. I love him so much which you guys already know cuma kini dari jauh. Dia pun akan rasa benda yang sama dengan saya.

Peminat sedihDalam pada itu, aktres terbabit berkata kini dia dan Aedy lebih fokus pada kerjaya masing-masing dan tetap akan memberi sokongan biarpun sudah tidak bersama.

Meninjau di ruangan komen, rata-rata peminat meluahkan rasa sedih apabila pasangan yang paling diminati ramai itu sudah tidak bercinta lagi.

Amelia, Aedy Putus Cinta?

Baca Artikel Menarik:Layari Laman Facebook MYKMU.NET

Sambut ‘Birthday’ Zayn Rayyan di kubur, netizen rasa makin pelik (Video)

1 by 1: “Kalau tak mabuk itu orang mesti kena” – Anne singlet putihPunca Hajar Aswad dicuri dan 30 ribu jemaah haji dibunuh

Kalau tak boleh gurau, duduk surauRelated Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker