Jawapan padu Yuna kepada yang mengkritik tudungnya

Jawapan padu Yuna kepada yang mengkritik tudungnya

Kadang kala cara pemakaiannya yang lebih dibahaskan dan dibualkan berbanding dengan bakat dimilikinya sebagai penyanyi sehingga berjaya melebarkan sayap hingga ke Amerika Syarikat.

Bagaimanapun, Yuna atau nama sebenarnya Yunalis Zarai berkata dia sudah lali dan langsung tidak tersinggung dengan kecaman yang dilemparkan netizen.Imej dan cara pemakaian terutamanya gaya tudung Yuna sering dikritik netizen kerana dikatakan tidak sesuai dengan wanita berhijab.

Tambahnya, netizen mempunyai hak untuk memberi komen masing-masing dan begitu juga dirinya yang berhak untuk memakai apa sahaja yang disukainya.

Nak cakap apa pun mengenai saya silakan sebab perkara itu tidak langsung menjejaskan diri saya mahupun kerjaya.”

Baginya apa yang lebih penting adalah suami dan keluarga sangat memahaminya selain berpesan kepada mana-mana individu yang sering mengkritik orang lain agar mencari ketenangan dalam diri.Siapa beri komen negatif itu cuba lihat dalam diri sendiri, fikir kenapa you nak rasa negatif terhadap orang lain. Apa yang dalam diri you yang you rasa tak cukup untuk you nak cari kesalahan orang lain. I harap you jumpa ketenangan lepas ni.”

Jawapan padu Yuna kepada yang mengkritik tudungnya

Baca Artikel Menarik:

Layari Laman Facebook MYKMU.NETBergegar-gegar Watie naik kuda (Video)

Hattan vs Nursyazwani: Niat betul cara salahSuami Heliza jawab tuduhan sebagai scammer

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker