Fiza Halim teruk dikecam pakai baju ketat ikut bentuk badan

Fiza Halim teruk dikecam pakai baju ketat ikut bentuk badan

Penampilan pelakon Fiza Halim ditegur sesetengah individu di Instagram kerana dikatakan tidak sopan bagi orang yang membawa imej wanita bertudung.

Menerusi hantaran Fiza, dia telah memuat naik gambar bersama seorang rakan namun tudungnya yang ‘ala kadar’ tak dipakai dengan betul selain baju yang ketat meraih perhatian netizen.Bergegar-gegar Watie naik kuda (Video)

Malah, baju lengan panjang dipakainya itu dilihat seperti ‘muat muat’ dan singkat serta mengikut bentuk tubuhnya yang ramping.

Meskipun ruangan komen telah dihadkan oleh Fiza, namun portal media hiburan ini sempat mengambil tangkap layar beberapa komen netizen.Ada yang menegur penampilan aktres berusia 41 tahun itu yang dikatakan semakin lama semakin ‘terdedah’ dan seksi selain ada individu yang memerlinya untuk buka sahaja tudungnya.

Suami Heliza jawab tuduhan sebagai scammer

Fiza atau nama penuhnya, Siti Zaidatul Fiza Abd Halim bagaimanapun telah pun memadam respon dan kritikan itu sebelum menutup ruangan komen hantaran tersebut.Hasil tinjauan ada hantaran Fiza yang lain di Instagram pernah mengundang komen kritikan berkaitan hal yang sama dan ini bukanlah kali pertama dia dilihat memakai t shirt sebegitu. Bn

Berniaga pun nak pertikai – Daiyan Trisha bidas netizen

Fiza Halim teruk dikecam pakai baju ketat ikut bentuk badanBaca Artikel Menarik:

Layari Laman Facebook MYKMU.NET

Curang, Farid sindir Diana ke?Adira ditegur pakai baju cantik tapi dada….

Jimin BTS Photobomb Video Zahirah Macwilson [VIDEO]Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker