Polis wanita miliki punggung mirip Kim Kardashian buat ramati teruja [VIDEO]

PARIS – Seorang polis wanita di Perancis menjadi sensasi internet apabila bentuk punggungnya yang dikatakan sama seperti milik selebriti Amerika Syarikat (AS), Kim Kardashian, lapor portal berita MailOnline semalam.
Kelibat polis wanita itu dirakam semasa proses penahanan seorang doktor gigi dan bapanya atas dakwaan menjalankan prosedur haram.
Pengguna media sosial menjadi ‘gila’ melihat kembar Kim yang bertanggungjawab mengiringi suspek, Lionel Guedj dan bapanya, Carnoy semasa tiba di mahkamah.
Affaires #dentistes père et fils #Marseille Lionel #Guedj est condamné à 8 ans de prison et Jean-Claude condamné à 5 ans Le parquet avait requis respectivement 10 ans et 5 ans dont 1 avec sursis pic.twitter.com/vDNg2MPXDZ
— jfgiorgetti (@JFGiorgetti) September 8, 2022
“Tolong beritahu di wilayah manakah anggota polis ini bertugas? Saya sanggup ditangkap oleh dia,” komen seorang pengguna media sosial.
Sementara itu, ada juga netizen yang mempersoalkan kesahihan gambar yang disebarkan dan tidak menolak dakwaan mungkin ia sengaja disunting menggunakan aplikasi Photoshop.
Namun, ada pihak yang dengan pantas menemui video rakaman semasa polis wanita itu bertugas dan mengesahkan gambar yang kelihatan seperti Kim itu adalah asli. – Agensi
Jika anda mengalami kemurungan dan tekanan hubungi:
MHPSS di 03-29359935 atau 014-3223392
Talian Kasih 15999 / WhatsApp Talian Kasih di 019-2615999 (Bagi pelbagai bantuan aduan keganasan rumahtangga dan pelbagai lagi masalah seperti penderaan);
KSK-Care JAKIM di WhatsApp 0111-9598214
Befrienders Kuala Lumpur di talian 03-76272929
CPRC Kebangsaan KKM
Telefon : 03 8881 0200 / 03 8881 0600 / 03 8881 0700
Whatsapp : +60178429454
Email : [email protected]
Kongsikan kepada keluarga dan rakan anda
Baca Artikel Menarik:
- Cabut ‘tittle’ PU, Imam Muda, Ustaz yang tak boleh kawal nafsu
- Pemandu bas ditahan rogol kanak-kanan 3 tahun
- Lelaki berang ditolak jadi penumpang oleh 23 pemandu teksi
- Akar umbi atau ‘warlord’ Umno lebih penting kepada PM?
- Gula-gula bergelatin babi, berlogo halal bikin netizen bimbang
- PAS terdesak guna momokan ‘13 Mei’ menjelang PRU15 – penganalisis
- Khairy calon Parlimen Alor Setar?
- Sami mati dipijak gajah naik minyak
- Bayar hak kami atau jumpa di mahkamah
- Raja Charles III diramal mangkat pada 28 Mac 2026
- Kemunculan pertama Sultanah Kelantan Nur Diana Petra Abdullah
- Peniaga Terlampau Lempar Botol Sos Pada Rider
- 5 Perkahwinan Termahal Selebriti Malaysia, No 4 Paling Terkejut
Layari Laman Facebook MYKMU.NET
Rafizi nak tipu apa lagi? – Zahida
Shahidan tak dapat bezakan antara orang UMNO atau orang Shahidan
You must be logged in to post a comment.